Κάλαντα και ευχές στον Δήμαρχο Λέρου

Κάλαντα και ευχές στον Δήμαρχο Λέρου

Κάλαντα και ευχές στον Δήμαρχο Λέρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Στη Χοροεσπερίδα της Γ Λυκείου ΕΠΑΛ ΛΕΡΟΥ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του ΔΣ Μαρία Παπαφώτη, τους Αντιδημάρχους Γεώργιο Ζουμπούλη και Βασίλη Μεραμπελιώτη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νεκτάριο Μπίλλη, παρουσία του Έπαρχου κου Γιάννη Θεμέλαρου που πραγματοποιήθηκε στο Εστιατόριο «Άρτεμις».

Στηρίζοντας την δύσκολη προσπάθεια των παιδιών ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας απευθυνόμενος στους μαθητές και παρευρισκομένους ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κο Ακογλάνη Πέτρο, τα μέλη του ΔΣ ,τους εκπαιδευτικούς και τους Γονείς, τονίζοντας τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη νεολαία μας, καθώς και τις επιτυχίες στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αποτέλεσμα της συλλογικής σκληρής δουλειάς.

Τέλος, ευχήθηκε Καλή Επιτυχία στις επερχόμενες εξετάσεις τους και Καλή Χρονιά, γεμάτη Υγεία και Αγάπη.

Τα κάλαντα στον Δήμαρχο

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στον Δήμαρχο κο Κόλια Μιχάλη, Αντιδήμαρχο κο Ζουμπούλη Γεώργιο και το Προσωπικό του Δήμου Λέρου η Φιλαρμονική Λέρου και οι Στρατεύσιμοι του 588 ΤΕ.

Ο Δήμαρχος Λέρου, αφού τους ευχαρίστησε, ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά με υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.


Στη χειροτονία του π. Νικολάου Ταχλιαμπούρη

Σήμερα Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας συνοδευόμενος από την πρόεδρο του ΔΣ κα Μαρία Παπαφώτη , τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών κο Γεώργιο Ζουμπούλη και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κο Ευάγγελο Μπαλαμπανη, παρευρέθηκε στην Τέλεση του Ιερού Μυστηρίου της Χειροτονίας Πρεσβυτέρου Π. Νικολάου Ταχλιαμπούρη Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. κ. Παϊσιου συμπαραστατούμενου υπό τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ. κ. Στέφανου και όλου του Ιερού Κλήρου.

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης παρουσία της οικογένειας του και πλήθους κόσμου τελέστηκε το μυστήριο με τις ευχές της Δημοτικής Αρχής να είναι πάντα Άξιος.

Διαβάστε ακόμη

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου

Η Λέρος η επόμενη στάση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων