Ανεβάζει στροφές η Εθνική παγκορασίδων

Σε πολύ καλή ατμόσφαιρα συνεχίζεται στο Κλειστό της Καλλιθέας, η προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων στο βόλεϊ, στην οποία συμμετέχει η αθλήτρια του Φοίνικα, Καθολική Κουκιά.

Την Κυριακή η Εθνική μας, πέρα από τις προπονήσεις και την τακτική στην οποία έχει ρίξει το βάρος ο κ. Γκούντας και οι συνεργάτες του, έδωσε  φιλικό παιχνίδι με την Μικτή ομάδα των Δωδεκανήσων των παγκορασίδων.

Σε αυτήν μετείχαν κορίτσια από τον Διαγόρα, την Τελχινίδα και το Ροδίων Αθλησις, ενώ πολλά ήταν και τα κορίτσια του Φοίνικα, που χρησιμοποίησε ο Νίκος Αντωνιάδης στο εν λόγω φιλικό τεστ προετοιμασίας.

Οι δυο πλευρές έπαιξαν πολλά σετ και σε αυτά τόσο ο κ. Γκούντας όσο και ο Νίκος Αντωνιάδης, χρησιμοποίησαν όλα τα κορίτσια που είχαν στη διάθεσή τους.

Βέβαια ήταν εμφανής η επιβαλλόμενη διόρθωση των λαθών από κάθε πλευρά, τόσο στην πλευρά της Μικτής, όσο και σε αυτήν της Εθνικής μας ομάδας.

Όπως αναφέρει το πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας, σήμερα Πρωτοχρονιά υπάρχει επίσκεψη το μεσημέρι στην Φάτνη των Μαριτσών, αλλά για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση, ενώ για σήμερα Τετάρτη 2 του Γενάρη, έχει προγραμματιστεί ξανά φιλικό παιχνίδι με την Μικτή Δωδεκανήσου.

Η Εθνική μας ομάδα, την Πέμπτη κι αφού προπονηθεί για τρεις ώρες (9.30-12.30), θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά στις 17.00.
 

Πολλά συμπεράσματα άφησε  το φιλικό της Κυριακής για την Εθνική μας των παγκορασίδων
Πολλά συμπεράσματα άφησε το φιλικό της Κυριακής για την Εθνική μας των παγκορασίδων