Εις τα εξ ων συνετέθη η σύμπραξη της Κω

Λιγότερα τους ένωναν και περισσότερα τους χώριζαν τελικά στην Κω, με αποτέλεσμα το εγχείρημα του ΔΙ.Α. να αποδειχθεί υπέρ του δέοντος φιλόδοξο και στην πράξη αδύναμο  για να αντέξει στον χρόνο.  

 Η σύμπραξη του Αντίμαχου με τον ΑΟ Δικαίου, έτσι όπως την εκφράζει η νέα ομάδα που κατέβασαν οι δύο σύλλογοι στις διοργανώσεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου με στόχο να προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία, στην πραγματικότητα έχει πάψει να υφίσταται και να είναι λειτουργική εδώ και καιρό και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το νησί του Ιπποκράτη, είναι θέμα χρόνου το «διαζύγιο» να επισημοποιηθεί. 

Η διαφωνίες που προέκυψαν στην πορεία ήταν πολλές, οδήγησαν στη σταδιακή αποστασιοποίηση και απεμπλοκή από το κοινό εγχείρημα των παραγόντων από την Αντιμάχεια, συνεπώς επί της ουσίας, η ομάδα που εμφανίζεται σήμερα με το άτυπο και ανεπίσημο όνομα ΔΙ.ΑΣ. δεν είναι άλλη από τον Α.Ο. Δικαίου.  

Ο Αντίμαχος, ο οποίος διατήρησε τις ακαδημίες του, σκοπεύει να χαράξει μία νέα και ανεξάρτητη πορεία σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, καθώς οι άνθρωποί του ήδη προετοιμάζουν την κάθοδό της στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.