Άρης: Αρθροσκόπηση και ξεμπερδεύει ο Γκίκας

Με συσσωρευμένα προβλήματα βρίσκεται αντιμέτωπος ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Σάββενας κι αν υπάρχει κάτι που τον παρηγορεί, είναι το γεγονός πως ο χρόνος απουσίας του Δημήτρη Γκίκα από την αγωνιστική δράση θα είναι αισθητά μικρότερος απ’ ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά. 

Ο πολύπειρος αμυντικός μέσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Καλυθιών, υποβλήθηκε σε νέα εξέταση από γιατρό της εμπιστοσύνης του, η οποία και έδειξε πως ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, δεν υπέστη ρήξη χιαστών, αλλά μηνίσκου.

Ο Γκίκας θα κάνει αύριο αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου έναν μήνα. Δεν είναι λίγο, σίγουρα όμως δεν είναι και το εξάμηνο που θα χρειαζόταν αν επιβεβαιωνόταν οι αρχικοί φόβοι. 

Πέραν του Δημήτρη Γκίκα, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν να διαχειριστούν και μάλιστα για αρκετό καιρό, τις απουσίες των τραυματιών Γιώργου Κοντόγιαννου, Χάρη Κατσούλη, Μιχάλη Βαρέλη και Στέλιου Σακελλάρη, με τον Γιώργο Σάββενα να προσανατολίζεται στην απόκτηση λίγων νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν θα αποκτηθούν, έστω και με τη μορφή δανεισμού, απλά και μόνο για να μεγαλώσουν το αποδυναμωμένο ρόστερ, αλλά θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα. 

Οι Αρχαγγελίτες θα επιστρέψουν στο γήπεδο αύριο Τετάρτη για να κάνουν την πρώτη από τις προγραμματισμένες τρεις προπονήσεις της εβδομάδας, ενώ το Σάββατο στις 3:30 το απόγευμα θα υποδεχθούν στο γήπεδό τους, τον ΑΕΡΑ στο πλαίσιο φιλικού αγώνα.