Οι παγκόσμιοι τουριστικοί όμιλοι “ψηφίζουν” Ελλάδα: Οκτώ νέα ξενοδοχεία μέσα στο 2019

Οι παγκόσμιοι τουριστικοί όμιλοι “ψηφίζουν” Ελλάδα:  Οκτώ νέα ξενοδοχεία μέσα στο 2019

Οι παγκόσμιοι τουριστικοί όμιλοι “ψηφίζουν” Ελλάδα: Οκτώ νέα ξενοδοχεία μέσα στο 2019

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 840 ΦΟΡΕΣ

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ καινούρια ξενοδοχεία υπό την ‘’ομπρέλα’’ και με τη σφραγίδα πασίγνωστων ομίλων όπως η Thomas Cook και η TUI θα δημιουργηθούν μέσα στη νέα χρονιά στη χώρα μας.

Καταρχήν, πολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία με έμφαση στη γνωριμία του επισκέπτη με το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας, αλλά και με περισσότερες δραστηριότητες για οικογένειες ετοιμάζει για το καλοκαίρι του 2019 στην Ελλάδα ο γνωστός ταξιδιωτικός όμιλος TUI.

Η εταιρία, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των τουριστικών πρακτόρων παγκοσμίως, ετοιμάζει πυρετωδώς μέσα στους επόμενους μήνες ένα πεντάστερο ξενοδοχείο ΤUI Sensimar, με την επωνυμία Meltemi Blue στη Σαντορίνη, ενώ σε φάση σχεδιασμού βρίσκονται άλλα τρία, επίσης πέντε αστέρων, ξενοδοχεία, δύο στην Κρήτη, ένα Family και ένα Sensimar και ένα στη Ζάκυνθο, το Sensimar Zante Maris.

15 νέες μονάδες στη Μεσόγειο
Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως η TUI έχει ιδιαίτερα επεκτατικές διαθέσεις και σε δημοφιλείς προορισμούς ανά τον κόσμο μέσα στη νέα χρονιά, καθώς διευρύνει ακόμα περισσότερο το πορτφόλιό της, με συνολικά 15 νέες ξενοδοχειακές μονάδες, 12 TUI Sensimar και 3 TUI Family life. Τα καινούρια ξενοδοχεία, εκτός από τη χώρα μας, βρίσκονται σε κορυφαίους και καθιερωμένους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου όπως η Ισπανία, η Τουρκία και η Ιταλία, αλλά οργανώνονται πολυτελείς μονάδες και σε μικρότερους, αλλά ταχύτατα αναπτυσσόμενους προορισμούς, όπως η Αίγυπτος, η Τυνησία και η Κροατία. Με αυτή την νέα επένδυση, μάλιστα, ο γερμανικός όμιλος ανεβάζει τον αριθμό των μονάδων που ελέγχει παγκοσμίως από 88 σε 103.

Καταλύματα Thomas Cook σε Κρήτη, Κω και Ρόδο
Οι τέσσερις νέες μονάδες που θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα το 2019 περιλαμβάνουν το πρώτο Casa Cook για οικογένειες στα Χανιά της Κρήτης, το οποίο θα διαθέτει 106 δωμάτια, ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 63 δωματίων στο δημοφιλές θέρετρο Τιγκάκι της Κω, ένα νέο ξενοδοχείο 250 δωματίων, μόλις λίγα βήματα από την παραλία Λάμπη, επίσης στην Κω, και ένα οικογενειακό θέρετρο 356 δωματίων στο Φαληράκι της Ρόδου με aquapark, καθώς και μεγάλους κήπους. Στο επίκεντρο, μάλιστα, των συγκεκριμένων ξενοδοχείων θα είναι τα παιδιά και η επαφή τους με τη φύση. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο όμιλος έρχεται στην Ελλάδα, καθώς έχουν προηγηθεί δύο ακόμα μονάδες στη Ρόδο και επίσης άλλη μία στην Κω.

Εξάλλου, φαίνεται πως η δραστηριοποίηση στη Μεσόγειο είναι κυρίαρχος στόχος της Thomas Cook, καθώς εκτός από τις μονάδες στα ελληνικά νησιά, θα ανοίξει μέσα στη νέα χρονιά άλλα έξι νέα ξενοδοχεία στην Ισπανία, ένα εκ των οποίων στην Ίμπιζα και άλλα τρία στην Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω εταιρία είναι από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες στο χώρο του τουρισμού τα τελευταία χρόνια, με έντονο αποτύπωμα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Σύμφωνα, μάλιστα, με εκτιμήσεις ειδημόνων του χώρου, μέσα στο επόμενο έτος θα έχει στην ιδιοκτησία της 200 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, γεγονός που θα την κατατάξει στις 40 μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα της, παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμη

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη

Γ. Χατζημάρκος: Ιστορική ημέρα η χθεσινή για τον Ευρωπαϊκό Τουρισμό