Τάσος Παγώνης: «Στόχος του Διαγόρα είναι ξεκάθαρα η άνοδος»

Με προπόνηση ολοκλήρωσαν τη χρονιά χθες οι παίκτες του Διαγόρα. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι συνεργάτες του, ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές Καλή Χρονιά, δίνοντας τους για την μέρα της πρώτης του χρόνου ρεπό και περιμένοντας τους,  την Πέμπτη για προπόνηση ξανά.

Είναι γνωστό πως ο γηραιός δεν βιάζεται για να βρει τους στόχους τους μεταγραφικούς που τον αφορούν, εξαιτίας του ότι στο φινάλε του α΄γυρου έχει ρεπό και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα από τις 13 του Γενάρη. Πιθανολογείται πως μέχρι τότε, θα έχουν υπάρξει εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο της ομάδας.

Παγώνης: «Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος»
Για την παρουσία του στον Διαγόρα αλλά και τους στόχους της ομάδας,  μίλησε ο Τάσος Παγώνης σε αθλητικό site της Αθήνας.

Ο πολύπειρος μέσος μίλησε περισσότερο για τους στόχους  του γηραιού, καθώς και για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει ο ίδιος.

Αναλυτικά:
Για τον Διαγόρα και τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει: «Υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν και δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξουν κατηγορία.  

Στον δικό μας όμιλο εμείς και ο Ιαλυσος. Γενικά Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Καλαμάτα, Παναργειακος, Βέροια, Εθνικός, Ιεράπετρα, Καβάλα και Αιγάλεω.

Απλά είναι πολλές ομάδες και δεν υπάρχει η δυναμικότητα που υπήρχε παλιά».

Για τους στόχους: «Στόχος μας ξεκάθαρα η άνοδος, δουλεύω πολύ ώστε να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω προσωπικά την πέμπτη μου άνοδο».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Να είναι σίγουροι πως θα δώσουμε τα πάντα, όπως αρμόζει στην ιστορία του Διαγόρα για να πετύχουμε το σκοπό μας».