Στο ΣΕΦ η Φαμπιόλα Τερζίου

Μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά στην άμμο, για την αθλήτρια της Τελχινίδας Φαμπιόλα Τερζίου, έκλεισε με την παρουσία της στο αναπτυξιακό καμπ μπιτς βόλεϊ που διοργάνωσε στις 28 & 29 Δεκεμβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. 

Επίλεκτες αθλήτριες από τη Νότια Ελλάδα κλήθηκαν από τον Παναγιώτη Ζακυνθινό, υπεύθυνο ανάπτυξης μπιτς βόλεϊ της Ομοσπονδίας,  στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για να προπονηθούν και να αξιολογηθούν, παρουσία του βραζιλιάνου τεχνικού συμβούλου της Ε.Ο.ΠΕ. Τίε Σαντάνα.

Μετά την κατάκτηση της 2ης Πανελλήνιας θέσης στο Κ19 (νεανίδων) τον Αύγουστο,  από τη Φαμπιόλα Τερζίου και την Ιωάννα Αθανασίου, οι Ροδίτισσες αθλήτριες έχουν μπει στα πλάνα των ομοσπονδιακών προπονητών και η παρουσία της Φαμπιόλας στο καμπ επίλεκτων αθλητριών το επιβεβαιώνει.

Σε ΣΕΦ και Θεσσαλονίκη
Με απόλυτη επιτυχία, παρουσία του τεχνικού συμβούλου Beach Volley της Ε. Ο. ΠΕ. Τίε Σαντάνα ολοκληρώθηκε σε Θεσσαλονίκη (Μίκρα, 27/12) και Πειραιά (ΣΕΦ, 28-29/12) το αναπτυξιακό καμπ beach Volley που διοργάνωσε η Ε.Ο.ΠΕ. Ο Βραζιλιάνος είχε την ευκαιρία μέσα από τις προπονήσεις να αξιολογήσει τα αναπτυξιακά κλιμάκια Νοτίου και Βορείου Ελλάδας. 

Στη Μίκρα τις προπονήσεις παρακολούθησαν η Δήμητρα Χαριτίδου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης, συνεργάτης της Ε. Ο.ΠΕ σε θέματα Beach Volley στη Θεσσαλονίκη καθώς και οι δευτεραθλητές Ελλάδας, Νιώπας και Παπαδημητρίου. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι προπονήσεις έγιναν από τον Παναγιώτη Ζακυνθινό, υπεύθυνο ανάπτυξης Beach Volley.

Μέσα στον Ιανουάριο θα υπάρξει ανάλογο καμπ στην Κρήτη, παρουσία του Τίε Σαντάνα.