Αρχάγγελος Α.Σ.Κ.: «Οι συνθήκες για ταξίδι στη Σύμη είναι επικίνδυνες»

Την αδυναμία του να ταξιδέψει στη Σύμη για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των Παμπαίδων κάνει γνωστή ο Αρχάγγελος Α.Σ.Κ.

Ο σύλλογος επικαλείται την απουσία πολλών παιδιών και τους κινδύνους που κρύβει το ταξίδι υπό τις αναμενόμενες κακές καιρικές συνθήκες και κάνει γνωστό, πως στη Σύμη θα πάει μελλοντικά για φιλικό αγώνα. Από την ανακοίνωσή του, δεν λείπουν οι αιχμές.

Αναλυτικά:      
Η διοίκηση του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ.  βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει, πως η ομάδα των Παμπαίδων αδυνατεί να ταξιδέψει στη Σύμη για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος με αντίπαλο την τοπική ομάδα, την προσεχή Παρασκευή.

Το αίτημα που είχαμε καταθέσει έγκαιρα στην Τοπική Επιτροπή για μη ορισμό του παραπάνω αγώνα την τρέχουσα εβδομάδα, λόγω της απουσίας πολλών παιδιών, αγνοήθηκε επιδεικτικά, ενώ η προσπάθειά μας να οργανώσουμε την αποστολή έστω και την τελευταία στιγμή, υπό αγωνιστικές συνθήκες εκτάκτου ανάγκης, δεν ευδοκίμησε λόγω της δικαιολογημένης αντίδρασης των γονέων και της άρνησής τους να υποβάλλουν τα παιδιά τους στην ταλαιπωρία ενός επικίνδυνου ταξιδιού σε μέρες που προβλέπεται σφοδρή κακοκαιρία.  

Με την ασφάλεια των μικρών αθλητών μας και με την αγωνία των γονέων τους δεν σκοπεύουμε να παίξουμε, τη δικαιολογία περί ανυπαρξίας άλλων διαθέσιμων ημερομηνιών σε μία αναπτυξιακή διοργάνωση λίγων αγωνιστικών την αφήνουμε στην κρίση των φίλων του μπάσκετ και του καθρέφτη όσων την επικαλέστηκαν και ενημερώνουμε τόσο τους γονείς, όσο και τα παιδιά μας, πως την παρθενική εμπειρία ενός ταξιδιού αθλητικής αποστολής θα τη ζήσουν ούτως ή άλλως και σύντομα, έστω και για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και μετά από συνεννόηση με τον πρόθυμο και φίλο σύλλογο της Σύμης.

Με την ευκαιρία, ευχόμαστε σε όλους όσοι υπηρετούν το αγαπημένο μας άθλημα καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και καλή φώτιση σε όσους τη χρειάζονται.