Με το μυαλό στον Κλεόβουλο και στον… Κολοσσό

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2019, το εντός έδρας με τον Κλεόβουλο, προσαρμόζεται από χθες το περιεχόμενο του προγράμματος προπονήσεων της Ρόδου.

 Τα «ελάφια» πέρασαν μεν τις μέρες των εορτών με αρκετή δουλειά εντός γηπέδου, δεν παύει όμως να έχει μεσολαβήσει αρκετός καιρός από τότε που έπαιξαν για τελευταία φορά, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τον ρυθμό της ομάδας.

 Προκειμένου να αρχίσει να τον ανακτά και να επιστρέψει στο πρωτάθλημα πανέτοιμη, η Ρόδος θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό, το προσεχές Σάββατο στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο της Αρχίπολης.

 Το παρών θα δώσουν άπαντες, πλην των Ηλία Τριχάκη και Στέλιου Χατζηπέτρου. Ο πρώτος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, άρχισε να συμμετέχει στις προπονήσεις, ωστόσο ο Σάκης Δέδες δύσκολα θα διακινδυνεύσει τη συμμετοχή του στο δίτερμα της Αρχίπολης, καθώς θέλει να τον έχει γερό και έτοιμο στον αγώνα με τον Κλεόβουλο, ενώ ο δεύτερος συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες, με στόχο να επανέλθει μετά το παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ, με το οποίο και θα ανοίξει η αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Σημειώνεται, πως από τις τελευταίες δύο προπονήσεις απουσίασε, λόγω ίωσης, ο Γκέστι Σουλάι,  ωστόσο εκτιμάται πως δεν θα χάσει το τεστ με τον Εθνικό.
Ξανά δίπλα στον Κολοσσό!  

Ο προπονητής Σάκης Δέδες και οι βασικοί του θα βρίσκονται το Σάββατο στην Αρχίπολη και όλοι οι υπόλοιποι στο Βενετόκλειο, για να στηρίξουν τον Κολοσσό στη μάχη που θα δώσει με τον ΠΑΟΚ!

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση των «ελαφιών» καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να ακολουθήσουν:
«Ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι περιμένει τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο, για άλλη μία φορά η ποδοσφαιρική οικογένεια της Ρόδου θα είναι παρούσα για να στηρίξει την προσπάθειά του!

Η αγαπημένη ομάδα μπάσκετ του νησιού υποδέχεται, το προσεχές Σάββατο στις 3:15 το απόγευμα τον ΠΑΟΚ και όπως συνέβη στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο, έτσι και τώρα, οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες της διοίκησης και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Ρόδου, ανταποκρίνονται με χαρά στο προσκλητήριο του Κολοσσού μας.  

Καλούμε όλους τους φίλους των «ελαφιών», οργανωμένους και μη, να ακολουθήσουν και να γίνουμε όλοι μαζί μία όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρέα, η οποία θα ενώσει τη φωνή της με αυτή των υπόλοιπων φίλων του μπάσκετ, θα δώσει ώθηση στον Κολοσσό μας και θα στείλει το μήνυμα πως η φράση «η ισχύς εν τη ενώσει» οφείλει να είναι ο οδηγός της κοινής προσπάθειας για την πρόοδο του αθλητισμού του τόπου μας.
 Ραντεβού στο Βενετόκλειο, καλή επιτυχία Κολοσσέ!».