Ηρακλής Μαριτσών: Βαρύ το κλίμα, όμως η ζωή πρέπει να συνεχιστεί

Τα κομμάτια τους προσπαθούν να μαζέψουν στα Μαριτσά μετά το σκληρό χτύπημα που επιφύλαξε η μοίρα στον προπονητή του Ηρακλή, Κώστα Πάττα.

Το κλίμα, μετά τον τραγικό χαμό του αδερφού του Σάββα, παραμένει βαρύ, ωστόσο η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται προ των πυλών και θέλοντας και μη, οι «ροπαλοφόροι» οφείλουν να καθαρίσουν, όσο αυτό είναι εφικτό, το μυαλό τους και να προετοιμαστούν για την επιστροφή τους στις επίσημες υποχρεώσεις.

 Η πρώτη προπόνηση του 2019 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα στις 3:45 το απόγευμα, χωρίς μέχρι χθες το βράδυ να είχε γίνει ξεκάθαρο σε ποιο γήπεδο θα φιλοξενηθεί. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Μαριτσών είναι ευάλωτος όταν ο καιρός χαλάει και συνήθως δεν χρησιμοποιείται, οπότε το πλέον πιθανό είναι τόσο σήμερα, όσο και αύριο η ομάδα να αναγκαστεί «ξεσπιτωθεί».

Για το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί ρεπό, δεδομένου πως το παιχνίδι της 1ης φάσης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου με την Αδελφοσύνη δεν ορίστηκε για το Σάββατο, όπως οι Μαριτσενοί περίμεναν.

Σε κάθε περίπτωση, η εκκρεμότητα θα κλείσει το αργότερο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.   
Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, καθώς η επιστροφή σήμερα του Γιώργου Ανδρεόπουλου, επαναφέρει την ομάδα σε κατάσταση πληρότητας.