Τον εαυτό της έχει λόγους  να φοβάται η Αναγέννηση Έμπωνας

Ίσως η πιο επικίνδυνη από τη μέρα που ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας είναι η αποστολή που περιμένει, την προσεχή Κυριακή, την Αναγέννηση Έμπωνα, η οποία δίνει το εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αθλέτικο στ’ Αφάντου.

Ο προπονητής Φιλήμονας Μιχαλάκης δεν ανησυχεί μόνο για τις γηπεδικές συνθήκες που θα συναντήσει η ομάδα του, ούτε για το κίνητρο που θα έχει ο αντίπαλος. Πρωτίστως τον προβληματίζει η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται η δική του ομάδα, η οποία κατά τη διάρκεια των εορτών, ήταν σαν να… κατέβασε διακόπτες.

Οι απουσίες ποδοσφαιριστών, λόγω διακοπών και απρόοπτων, ήταν υπερβολικά πολλές για να επιτρέψουν τη διοργάνωση αξιοπρεπών προπονήσεων (με δέκα, έντεκα και δώδεκα δουλειά προφανώς και δεν μπορεί να γίνει) και ο τεχνικός των πρωτοπόρων του 2ου ομίλου στην δεν γνωρίζει καν, πόσοι και ποιοι παίκτες του θα είναι σε θέση να προσφέρουν στο ματς της Κυριακής.

Την οριστική απάντηση θα τη λάβει στην αυριανή δεύτερη, και τελευταία για την τρέχουσα εβδομάδα, προπόνηση που θα διοργανώσει.

Θα πορευτεί ως έχει

Μόνο αν το επιβάλει κάποια απρόοπτη αποχώρηση ποδοσφαιριστή θα μπουν οι Εμπωνιάτες στη διαδικασία να αναζητήσουν αθλητή από το μεταγραφική αγορά.

Το μεγάλο «όπλο» της ομάδας παραμένει η δύναμη της παρέας, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μεν καλοδεχούμενη, αλλά όχι αυτοσκοπός, οπότε η διοίκηση και ο προπονητής της Αναγέννησης έκριναν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να πειράξουν το ρόστερ.