Διγενής: Δεν θα ρισκάρει ο Γιόνοβιτς

Χωρίς άλλο φιλικό παιχνίδι θα εξελιχθεί η προετοιμασία του Διγενή για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το εκτός έδρας βαθμολογικά κρίσιμο παιχνίδι με τον Διαγόρα στο Βάτι.  

Ο Σάσα Γιόνοβιτς βλέπει επιτέλους την ομάδα του πλήρη, καθώς οι Τσιπιζίδης, Σκούμπρος και Μοσκιού επανήλθαν μετά τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν και δεν θέλει να αποφύγει, όπως ο… διάβολος το λιβάνι, κάθε αχρείαστο ρίσκο. 

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν από χθες, θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο, για την Κυριακή προγραμματίστηκε ρεπό, ενώ από τη Δευτέρα οι Κοσκινιάτες θα αρχίσουν να εντείνουν τους ρυθμούς, ώστε η πρώτη αποστολή τους για το 2019 να στεφθεί με επιτυχία.  

Στα μεταγραφικά του Διγενή η κατάσταση παραμένει στάσιμη. Οι ευκαιρίες που προσφέρει ο Ιανουάριος είναι ούτως ή άλλως περιορισμένες και οι άνθρωποι του συλλόγου δεν σκοπεύουν να βιαστούν ή να παρεκκλίνουν από την απόφασή τους να αποκτήσουν έναν δύο ποδοσφαιριστές, κατά προτίμηση νεαρής ηλικίας, που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα στην ομάδα.