Ο Μπερέτας στο «Οικονομίδειο»

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ /ΕΠΟ, οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής στις 5/6 Ιανουαρίου, αλλά και το ματς του Φοίβου το οποίο έχει οριστεί,  για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου. Πιο αναλυτικά:

-Τον αγώνα του Ιάλυσου με τον Αστέρα Αμαλιάδας στο «Οικονομίδειο» την Κυριακή στις 15.00, θα διευθύνουν οι Νικόλαος Μπερέτας (Ανατολικής Αττικής), Κωσταντίνος Κακάνης (Ανατολικής Αττικής), Μαρίνος Μαραθωνίτης (Αθηνών).

-Το ματς της Τετάρτης 9ης Ιανουαρίου ανάμεσα στον Διαγόρα Βραχνέϊκων και τον Φοίβο (14.30), θα διαιτητεύσουν οι Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας), Ευάγγελος Λυκομήτρος (Αργολίδας), και Χαράλαμπος Λέκκας (Αργολίδας) 

-Από Δωδεκανησιακής πλευράς το ματς του 7ου Ομίλου ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Θύελλα Καμαρίου, θα διευθύνει ο Τάσος Γιαννουκάς. Στο ματς αυτό θα έχει βοηθούς, τους Κυριάκο Βιτζεντζάτο (Ανατολικής Αττικής) και Χαράλαμπο Χλεμπογιάννη (Φωκίδας) 

-Τέλος για τον ίδιο Όμιλο ο Κώος Δημοσθένης Αλέκος, ορίστηκε δεύτερος βοηθός του Μεσσήνιου Δημήτρη Γιαννόπουλου, στον αγώνα του Ηλυσιακού με τον Απόλλωνα Ερέτριας.. Α΄ βοηθός θα είναι ο Κωσταντίνος Αδαμόπουλος, επίσης από τη Μεσσηνία.