Καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά του Διαγόρα

Παρά το γεγονός πως  οι πάντες βρίσκονται ακόμα σε περίοδο εορτών, ο Διαγόρας… δουλεύει  για να αποκτήσει το ρυθμό που πρέπει, όταν θα ξαναμπεί στην αγωνιστική δράση στο ξεκίνημα του β΄ γύρου.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται την Κυριακή και την ερχόμενη Τετάρτη με το ματς του Φοίβου, ενώ ο Διαγόρας έχει ρεπό. 

Το καλό για τους «κυανέρυθρους» είναι πως δεν απειλούνται βαθμολογικά και θα κρατήσουν τη 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα της Κυριακής. 

Τη 14η αγωνιστική ο Διαγόρας θα πάει στο Αίγιο να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο και σαφέστατα θα πρέπει να έχει την αγωνιστική κατάσταση που πρέπει.

Το καλύτερο θα ήταν να είχε και την μεταγραφική ενίσχυση που κυνηγάει, αλλά μέχρι χθες όλα παρέμεναν σε απραξία, καθώς ο «γηραιός» της πόλης μας θέλει να αποκτήσει παίκτες, που να κάνουν τη διαφορά στις θέσεις που θέλει και που έχει σχεδιάσει η τεχνική του ηγεσία.

Γίνονται συζητήσεις, αλλά καμιά από αυτές δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης με τους συνεργάτες του γύμνασαν όλους τους παίκτες τους  πλην του Ντουαλά. Όπως έγινε γνωστό. ο έμπειρος μέσος είναι στο Καμερούν και θα επιστρέψει το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα για θα μπει άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας του. 

Παράλληλα πιάνει… δουλειά από σήμερα και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης  Καραμπίνης,  ο οποίος έρχεται στη Ρόδο για μόνιμη εγκατάσταση.