Δύο προκλήσεις για τη Φλόγα Ρόδου το 2019

Μετά την αναπτυξιακή ημερίδα της στο προπονητήριο του Κορακόνερου τον Δεκέμβριο, η Φλόγα Ρόδου ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη πρόκληση του 2019, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων-Κορασίδων Α’ και Β’, Εφήβων-Νεανίδων και Νέων στη Λάρισα το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου.

Στον σύλλογο περιμένουν την προκήρυξη από την Ελληνική Ομοσπονδία για την άκρως ενδιαφέρουσα διοργάνωση που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες, πλην των Ανδρών-Γυναικών, οι αγώνες για την οποία θα γίνουν πια τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Όπως και να ‘χει, από τώρα έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός καθώς η Φλόγα θα έχει κάπου δεκαπέντε αθλητές-αθλήτριες στους αγώνες της θεσσαλικής πόλης, συν κάποιους γονείς συνοδούς, όπως κάθε φορά. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του συλλόγου από 9 έως 19 ετών και οι προπονητές τους θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσουν σε συνθήκες πίεσης και συναγωνισμού, πώς θ’ αντιδράσουν ώστε να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Η διοργάνωση του Περιφερειακού Νοτίου Αιγαίου
Φέτος η Φλόγα Ρόδου, πάντα σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία, θα διοργανώσει στη Ρόδο το 7ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Τζούντο Νοτίου Αιγαίου, δίνοντας συνέχεια στη μεγάλη αναπτυξιακή της προσπάθεια εδώ και χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως τα προηγούμενα χρόνια στους αγώνες αυτούς που έγιναν σε κλειστά, όπως το Βενετόκλειο, αυτό της Καλλιθέας και στην Ιαλυσό, συμμετείχαν περίπου 200 παιδιά συνολικά από τους συλλόγους μας με την παρουσία διαιτητών και γραμματείας από την Αθήνα για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση.

Οι παράγοντες της Φλόγας και φέτος θα κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν, για να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν σε αγώνες επιπέδου σε συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο αγώνας έχει τοποθετηθεί στο καλεντάρι το επίσημο το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου κι έως τότε θα γίνουν οι κατάλληλες διαδικασίες, πάντα με στόχο την ανάδειξη των αθλητών-αθλητριών μας και την παραμονή τους για χρόνια στο άθλημα.