Μια απίστευτη διαδρομή για καλό σκοπό στη Ρόδο

Μια απίστευτη διαδρομή θα διανύσουν οι δρομείς μας για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Νυκτερινού Αγώνα από τον Απόλλωνα Ρόδου το Σάββατο 19 Ιανουαρίου με αφετηρία το δημαρχείο στις 19.00.

Η συνάντηση αυτή θα έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, γι’ αυτό και δεν θα κρατηθούν αριθμοί συμμετοχής ούτε θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση. Οι συμμετέχοντες ουσιαστικά θα κάνουν ένα tour στην πόλη και θα περάσουν από τις ωραιότερες περιοχές της για τον σκοπό αυτόν, την ενίσχυση της μικρής Ελευθερίας, μόλις 10 μηνών, με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η συνολική απόσταση είναι 19χλμ. και είναι σίγουρα μια απαιτητική διαδρομή αλλά ο καθένας μπορεί να διανύσει όσα χιλιόμετρα μπορεί αφού σκοπός είναι απλώς μια συμμετοχή και η χαρά της προσφοράς προς τον σκοπό διοργάνωσης αυτής της συνάντησης. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές από τον σύλλογο που αποδεικνύει πόσο ευαισθητοποιημένος είναι για προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη μέσα από τον αγνό αθλητισμό.

Η διαδρομή

Εκκίνηση από δημαρχείο προς Ενυδρείο-Κρητικά-Φανερωμένη (αναστροφή)-επιστροφή στην Παπαλουκά-άνοδος προς Βορείου Ηπείρου-Μόντε Σμιθ-Αρχαίο Στάδιο-ένας Γύρος εκεί-έξοδος προς Βορείου Ηπείρου-Πλατανάκια-είσοδος Παλιάς Πόλης από την πύλη των μικροπωλητών-Τζαμί-Ρολόι-Σωκράτους-Σιντριβάνι-Εβραίων Μαρτύρων-Πύλη Μεσαιωνικής Τάφρου-στροφή προς τουριστικό λιμάνι-πεζογέφυρα προς τους μύλους και αναστροφή εκεί για τερματισμό στο δημαρχείο.