Ρόδος: Νιόπαντρο ζευγάρι έχασε τσαντάκι με χρήματα και σημαντικά έγγραφα

Τσαντάκι με σημαντικά προσωπικά έγγραφα αλλά και ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο προόριζαν για την προκαταβολή αγοράς αυτοκινήτου, έχασε ζευγάρι στη Ρόδο πριν από μερικές μέρες, αμέσως μετά την επίσκεψή τους σε μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Όπως δήλωσαν στη «ΡΟΔΙΑΚΗ», το ζευγάρι που παντρεύτηκε μόλις πριν από τρεις εβδομάδες, έκανε τα ψώνια του σε γνωστό σούπερ μάρκετ του νησιού, αλλά φεύγοντας, ο άντρας άφησε το τσαντάκι του ώμου που είχε μαζί του, πιθανόν μέσα στο καρότσι ή του έπεσε κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης στο χώρο στάθμευσης.

Το τσαντάκι είχε μέσα σημαντικά προσωπικά έγγραφα, αλλά και ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό. Ανάμεσα σε αυτό ήταν το δώρο των Χριστουγέννων και οι οικονομίες του ζευγαριού που προορίζονταν για την κάλυψη των υποχρεώσεών τους.

«Κάποιος βρήκε την τσάντα και την κράτησε – δήλωσε ο συμπολίτης μας μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ”.
Θέλω να ελπίζω ότι αν μάθει  ότι την ψάχνουμε θα αλλάξει γνώμη και θα την επιστρέψει στην αστυνομία.

Είναι κρίμα με ένα μωρό 11 μηνών και όντας και οι 2 εποχιακοί υπάλληλοι να μην ξέρουμε πώς θα τα βγάλουμε πέρα μέχρι το καλοκαίρι αφού τώρα πρέπει να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με αυτά που είχαμε στην άκρη για να περάσουμε».

Σημειώνεται ότι στο σημείο που χάθηκε το τσαντάκι, κλήθηκε και η Ασφάλεια Ρόδου, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν ήδη ελέγχους από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής που υπάρχει στο σούπερ μάρκετ, αξιοποιώντας έτσι πληροφορίες και στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ανεύρεσή του.