Εστιάζουν σε Ντουαλά και μεταγραφές στον Διαγόρα

Οι καιρικές συνθήκες, δεν επέτρεψαν στον Διαγόρα χθες να προπονηθεί έτσι όπως είχε προγραμματίσει.

Οι αγωνιστικοί χώροι ήσαν βαλτωμένοι από τη συνεχή βροχόπτωση κι αυτό ανάγκασε τον Πέτρο Ρουτζιέρη και τους συνεργάτες του, να πάνε στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση προκειμένου να μη χαθεί η μέρα αλλά και να αποφευχθούν ενδεχόμενα  προβλήματα από τραυματισμούς. Απών ήταν και πάλι ο Ντουαλά, ο οποίος ούτε και χθες επέστρεψε από τη χώρα του.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας, αξίζει να σημειωθεί πώς έπιασε δουλειά χθες ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Καραμπίνης, ο οποίος «είδε» μόνο τον Τσάμη, καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας  Φυλακτού, είναι ο μοναδικός που απέμεινε στο ρόστερ της ομάδας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ
Στον μεταγραφικό τομέα συνεχίζονται πάντως οι επαφές, με παίκτες που ενδιαφέρουν τους «κυανέρυθρους» που θέλουν να τους εντάξουν στην ομάδα.

Ο «γηραιός» είναι πολύ κοντά σε περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν, αλλά τηρείται στάση αναμονής για τη διευθέτηση σοβαρών λεπτομερειών, που σε τέτοιες  περιπτώσεις είναι και η λύση συνεργασίας με τις ομάδες που ανήκουν  αυτή τη στιγμή.

Με δεδομένο πως υπάρχει αγωνιστική απραξία την Κυριακή για τον Διαγόρα, δεν αποκλείεται οι Διοικούντες να ασχοληθούν ενεργά με την ενίσχυση της ομάδας και να υπάρξουν ανακοινώσεις ακόμα και μέχρι αύριο ή την Κυριακή.