Πήρε Χατζηκαλημέρη ο Ευκλής

Στην πρώτη του μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο προχώρησε ο Ευκλής, αποκτώντας τον Τάσο Χατζηκαλημέρη που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Ασπίδα Σαλάκου.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός σε συνάντηση που είχε με τον προπονητή Γιώργο Ξύπα και τους ανθρώπους της διοίκησης, συμφώνησαν να συνεργασθούν τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, βοηθώντας την ομάδα της Σορωνής στην επίτευξη των στόχων της.

Έτσι λοιπόν μετά την αποχώρηση των Τσίγκριλα, Καμπούρη και Κώστα, υπήρξε και μια προσθήκη κι ίσως να υπάρξει και άλλη αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την ομάδα.

Ο τεχνικός του Ευκλή αναμενόταν χθες να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση για το 2019, καθώς η προχθεσινή αναβλήθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει του επόμενου παιχνιδιού, είναι οι τραυματίες Αναγνώστου και Καρπάτσης που πιστεύεται όμως ότι θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την Αδελφοσύνη. 

Το ματς αυτό αναμένεται να οριστεί για την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο γήπεδο του Αγίου Σουλά. Επίσης οι «πράσινοι» αναμένουν και τον ορισμό του εξ αναβολής παιχνιδιού με τον Πολυβώτη.

Ευχές στα παιδιά των μικτών
Τις ευχές στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της και γενικά σ’ όλα τα παιδιά των μικτών ομάδων της ΕΠΣΔ Κ14 και Κ16 απευθύνει η διοίκηση του Ευκλή μέσω ευχητήριας ανακοίνωσης:

«Η διοίκηση του Α.Ε.Σ  ΕΥΚΛΗ ΣΟΡΩΝΗΣ, οι υπεύθυνοι της ακαδημίας και όλοι οι προπονητές, συγχαίρουν τα παιδιά της ακαδημίας μας για τη συμμετοχή τους στις ομάδες της μεικτής Δωδεκανήσου και εύχονται σε όλα τα παιδιά και στις ομάδες παίδων και νέων των μεικτών Δωδεκανήσου, καλή επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγες μέρες!».