Μάχη με τον χρόνο, για να ξαναβρεί ρυθμό ο Άρης

Με το… μαλακό υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές του, χθες το απόγευμα στο γήπεδο Αρχαγγέλου, ο Γιώργος Σάββενας, στο πρώτο ραντεβού τους για το 2019. 

 Κάτι ο κακός καιρός και κάτι το μεγάλο διάστημα απραξίας, ο τεχνικός του Άρη επέλεξε να μην επιβαρύνει τους παίκτες του με μία υψηλής έντασης προπόνηση και περιμένει πλέον τη σημερινή μέρα για να αρχίσει να «πατάει γκάζι».

Άλλη επιλογή ούτως ή άλλως δεν υπάρχει, καθώς η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται προ των πυλών και οι μέρες για να ξαναβρούν οι «κιτρινόμαυροι» τα πατήματά τους είναι μετρημένες. 

Από τον Άρη, όπως και από την κάθε ομάδα που ξαναμαζεύεται μετά τις γιορτές, λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και ο Γιώργος Σάββενας θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ομάδα του όχι μόνο μέσα από το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ στον Αρχάγγελο (θα ξεκινήσει στις 3:30 το απόγευμα), αλλά και μέσα από ένα δεύτερο, το οποίο προτιμά να διοργανωθεί τη Δευτέρα με αντίπαλο ομάδα της Β’ κατηγορίας. 

Στη διάθεση του προπονητή βρίσκονται από χθες οι Ανδρέας Χατζηλιόντας και Βασίλης Δημουλάς, οι οποίοι επέστρεψαν από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ενώ αύριο αναμένεται να ακολουθήσει ο Κώστας Μάλλιος. 

Υπενθυμίζεται, πως εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Γιώργος Κοντόγιαννος, Χάρης Κατσούλης, Στέλιος Σακελλάρης και Δημήτρης Γκίκας, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς που υπέστη στον μηνίσκο.  

Όσο για τα μεταγραφικά του Άρη, η ομάδα ενδιαφέρεται κατά κύριο λόγο για νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ απαραίτητος της είναι, μετά τον τραυματισμό του Μιχάλη Βαρέλη και την απόφασή του σταματήσει το ποδόσφαιρο, ένας ακόμα τερματοφύλακας, δεδομένου πως έμεινε με τον Δημήτρη Καραγιάννη και τον ταλαντούχο 15χρονο Αντώνη Καπιτάνο.