Αγανάκτησαν  χωρίς ρεύμα δεκάδες κάτοικοι στο Τσαΐρι

Αγανάκτησαν και με το δίκιο τους οι κάτοικοι του οικισμού "ξυλουργών" της Ρόδου, κοντά στο Τσαΐρι, καθώς υπέστησαν πολύωρη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, από το βράδυ της Πέμπτης έως και χθες το μεσημέρι τουλάχιστον!

Δεκατέσσερις ώρες μετά, όπως κατήγγειλαν μιλώντας στη “ΡΟΔΙΑΚΗ” κάτοικοι της περιοχής, οι αρμόδιοι αναζητούσαν  ακόμη τη βλάβη(!) χωρίς να έχουν καταφέρει να ηλεκτροδροτήσουν εκ νέου την περιοχή.

Οι κάτοικοι επισημαίνουν επίσης, ότι η περιοχή τους αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα σε πολλά επίπεδα και δυστυχώς οι αρμόδιοι κωφεύουν σε κάθε έκκλησή τους.

Σε επικοινωνία που είχαν δε με το ειδικό τηλεφωνικό κέντρο όπου δηλώνονται οι βλάβες (εδρεύει στην Αθήνα) οι αρμόδιοι υπάλληλοι τους ρωτούσαν αν το Τσαΐρι βρίσκεται στην... περιοχή της Αττικής!

Εδώ και δύο εβδομάδες επίσης δεν λειτουργεί ο δημοτικός φωτισμός, με αποτέλεσμα ολόκληρη η περιοχή να παραμένει στο σκοτάδι.

"Μπορεί να είμαστε μια μικρή γειτονιά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορεί να μας αφήνουν κάθε φορά στο... έλεος του Θεού και του καιρού" επισημαίνουν οι κάτοικοι.