Χρήστος Χατζησάββας: «Παραμένει ίδιος ο στόχος για τον Διαγόρα…»

Ο Χρήστος Χατζησάββας, είναι ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα που δεν άφησε να φανεί από την αρχή το κενό που προέκυψε από τη λύση της συνεργασίας του «γηραιού» με τον Γιόνδη από το ξεκίνημα της περιόδου.

Με επτά γκολ βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ του Ομίλου και η συμμετοχή του μέχρι τώρα στην καλή πορεία του Διαγόρα είναι εμφανής.

Ο  Χατζησάββας μίλησε σε αθηναϊκό site για την παρουσία του Διαγόρα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.  Ο επιθετικός του «γηραιού» τόνισε πως είναι κρίμα ομάδες σαν το Διαγόρα να βρίσκονται στη Γ' Εθνική, ενώ πρόσθεσε πως στο νησί άπαντες θέλουν να σφραγίσουν μια από τις δυο θέσεις ανόδου.

Τα όσα είπε ο Χ. Χατζησάββας αναλυτικά:
Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:
«Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πάντα ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, αφού αγωνίζονται αρκετές ομάδες που έχουν γράψει ιστορία στο παρελθόν, στις πρώτες εθνικές κατηγορίες. Υπάρχουν, βέβαια και αρκετές ομάδες που δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να βρίσκονται στη Γ’ Εθνική.

Ο Διαγόρας είναι μια από αυτές. Βάσει παικτών και βάσει διοίκησης αυτή τη στιγμή θα ήταν κρίμα να μην ανέβει στη Β’ Εθνική, δεν το λέω γιατί παίζω σε αυτή την ομάδα. Άλλες ομάδες όπως ο Εθνικός Πειραιώς που είχα την τύχη να βρίσκομαι και στο πρόσφατο παρελθόν, ο Ιωνικός, η Καλαμάτα, ο Ολυμπιακός και η Νίκη Βόλου. Ομάδες με ιστορία και φυσικά, με κόσμο».

Για τους στόχους της ομάδας:
«Οι στόχοι της ομάδας μου στην αρχή του πρωταθλήματος ήταν η πρώτη θέση. Αυτός ο στόχος δεν έχει αλλάξει ακόμα και με τα άσχημα αποτελέσματα των πρώτων παιχνιδιών. Σηκώσαμε κεφάλι και κυνηγάμε τα πάντα. Θέλουμε να σφραγίσουμε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ».

Για τους ατομικούς στόχους:
«Ο δικός μου στόχος είναι να είμαι σε κάθε ματς ουσιαστικός για την ομάδα και τον προπονητή μου, να δίνω λύσεις και να σκοράρω όσο μπορώ. Μακάρι να συνεχίσω έτσι, όπως στον πρώτο γύρο».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο
«Το μήνυμα που θέλω να δώσω στον κόσμο μας είναι να είναι σε κάθε ματς ο 12ος παίκτης μας, όπως και γίνεται άλλωστε. Ζητήσαμε ταπεινά συγγνώμη για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματά μας και τους το ανταποδώσαμε με πέντε διαδοχικές νίκες. Ελπίζω να συνεχίσουμε όπως σταματήσαμε πριν τις γιορτές».