Με πολλά οφέλη το πρώτο βιωματικό καμπ

Το 1ο βιωματικό προπονητικό καμπ της χρονιάς που αφορούσε τα σπριντ, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αγίου  Κοσμά  από τις 3 ως τις 5 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή αθλητών-τριών των προεθνικών ομάδων και κατηγορίας στήριξης -αλλά και ορισμένων ακόμα αθλητών- καθώς και σωματειακών και ομοσπονδιακών τεχνικών.

Μεταξύ αυτών η Γεωργία Παραστατίδου του ΓΑΣ Υγείας Ρόιδου και ο Χρήστος Παπαδόπουλος του Α.Ο. Ρόδου «Η Καλλιπάτειρα».

Οι Περικλής Χατζηαναστασιάδης, Νίκος Μαντζόλης, Κώστας Ηλίας, Χρήστος Κατσίκας, Ιωάννα Σιώμου, ανέλαβαν τον κύριο όγκο του προγράμματος και της παρουσίασης ασκήσεων τεχνικής, συναρμογής, με την ταχυδύναμη βέβαια να κυριαρχεί.

 

 

Ο υπεύθυνος της κατηγορίας Κ20, Χρήστος Μελέτογλου, δήλησε στο stivoz.gr μετά το τέλος του καμπ:

«To camp πήγε πολύ καλά, βλέπουμε ενθουσιασμό από παιδιά και προπονητές και ζήτηση – θέληση να παρευρεθούν. Γνωριζόμαστε  και  ερχόμαστε κοντά με τα παιδιά αλλά και μεταξύ τους, είναι πολύ καλό ιδίως για τα παιδιά από επαρχία. Στα άμεσα πλάνα, αναμένεται να οριστεί και ειδικό καμπ για σκυταλοδρομίες, πιθανότατα κοντά στο Πάσχα εκτός από αυτά που έχουν γίνει γνωστά (άλματα στο ΟΑΚΑ, ρίψεις στη Θεσσαλονίκη, αποστάσεις στο Καρπενήσι). Τα παιδιά φεύγουν ευχαριστημένα και ωφελημένα από τα camp».

Αναγκαστικά απών ήταν τώρα ο Γιάννης Γρανιτσιώτης που υποβλήθηκε επιτυχώς σε μια επέμβαση σε κύστη στον κόκκυγα και θα επανέθει στις προπονήσεις προς τα τέλη του μήνα.