Με νέο αίμα  ενισχύεται η διαιτησία στα Δωδεκάνησα

Σε περαιτέρω ενίσχυση των δυνάμεών της ελπίζει η δωδεκανησιακή διαιτησία, μέσω της νέας σχολής που θα αρχίσει να λειτουργεί από την προσεχή Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή δεκαπέντε υποψήφιοι νέοι διαιτητές, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά ηλικίας 16 και 18 ετών.
Δεκατρείς εξ αυτών είναι Ροδίτες, ένας μένει στην Κω και ένας στην Τήλο.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται τρεις φορές την εβδομάδα στα γραφεία του ΣΔΠΔ (Ζαχαρία Παπαζαχαρίου 4 στη συνοικία των Δασκάλων) και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ή μέχρι τις αρχές Μαρτίου, οπότε και θα διενεργηθούν οι προβλεπόμενες εξετάσεις.

Οι επιτυχόντες θα τεθούν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα στο παιδικό και στο εφηβικό πρωτάθλημα, όπως και στις αναπτυξιακές διοργανώσεις της Ένωσης.

Αν υπάρχουν επιπλέον ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, οπότε και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της νέας σχολής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο της σχολής και υπεύθυνο εκπαίδευσης της Ε.Δ. Κώστα Ζαννετίδη, στο τηλέφωνο 6944453824, ή στα γραφεία της ΕΠΣΔ, στο τηλέφωνο 2241026788.