Περιπλανώμενος ξανά ο Ηρακλής Μαριτσών

 Υπό τις οδηγίες του Κώστα Πάττα, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες πέρασε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές λόγω του τραγικού χαμού του αδερφού του Σάββα, διεξάγονται από χθες οι προπονήσεις του Ηρακλή.

 Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού βρίσκεται το σύνολο των ποδοσφαιριστών του και η είσοδος στην εβδομάδα πρωταθλήματος θα ήταν ιδανική, αν οι «ροπαλοφόροι» δεν αντιμετώπιζαν, για άλλη μία φορά, πρόβλημα με το γηπεδικό.

 Η συνεχής βροχόπτωση κατέστησε ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρου της φυσικής έδρας του Ηρακλή και με δεδομένο πως ο καιρός δεν προβλέπεται να βελτιωθεί, οι προπονήσεις της εβδομάδας θα διεξαχθούν, θέλοντας και μη, στα γήπεδα της Παστίδας και της Ψίνθου.

Επ’ ευκαιρία, οι άνθρωποι του σωματείου των Μαριτσών αισθάνονται την ανάγκη να μεταφέρουν και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους προς παράγοντες του Αστέρα και της Δόξας για τη φιλοξενία και τις κάθε λογής διευκολύνσεις που τους παρέχουν.

Πέρα από την προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, οι «ροπαλοφόροι» ασχολούνται το τελευταίο διάστημα και με τα μεταγραφικά, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να έχουν καταλήξει σε αποφάσεις.