Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» η Ρόδος

Στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, δεδομένου πως τόσο το κεντρικό, όσο και το βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου δεν ήταν διαθέσιμα λόγω των καιρικών συνθηκών, ξεκίνησε η εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου. 

 Από χθες, το πρόγραμμα άρχισε να προσαρμόζεται στο εντός έδρας Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Κλεόβουλο, τον οποίο ο Σάκης Δέδες θεωρεί καλή και άξια κάθε σεβασμού ομάδα, συνεπώς αν επιμένει να επαναλαμβάνει κάτι στους αθλητές του, είναι να μη διανοηθούν να αντιμετωπίσουν το προσεχές ματς ως εύκολο και τη νίκη ως δεδομένη. 

Τα «ελάφια» βρίσκονται μεν στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως η απόσταση των έξι βαθμών που τα χωρίζει από τους ανταγωνιστές τους δεν είναι τόσο μεγάλη που να καταστήσει ένα ενδεχόμενο «στραβοπάτημα» ανώδυνο. 

Κόντρα στο συγκρότημα του Δημήτρη Δογιάμα η Ρόδος θα παραταχθεί χωρίς τρία από τα βασικά στελέχη της. Ο Ηλίας Τριχάκης ξεκίνησε μεν να τρέχει, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο δεν θα τον πιέσει και θα τον περιμένει για το ματς της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου με τον ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου. 

Ο Τάσος Κιοσέογλου θα βγάλει τον νάρθηκα, που τοποθετήθηκε στον ώμο του, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα προσδιοριστεί με ακρίβεια ο χρονική στιγμή της επιστροφής του στην ενεργό δράση, ενώ ο Στέλιος Χατζηπέτρος συνεχίζει τις θεραπείες του, με την προοπτική να επανέλθει στις προπονήσεις σε περίπου δέκα μέρες. 

Στον αντίποδα, στη διάθεση του Σάκη Δέδε βρίσκονται από χθες οι Γκέστι Σουλάι και Αντώνης Λαζάρου, οι οποίοι απουσίασαν από τις τελευταίες προπονήσεις λόγω ίωσης. 

Τέλος, αύριο Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει η διοίκηση των «ελαφιών», η οποία και θα αποφασίσει, σε συνεννόηση με τον προπονητή, για τα μεταγραφικά της ομάδας.