Άρης: Στη θέση της επέστρεψε η καρδιά του Σάββενα

Το δικαίωμα να χαμογελάσει έδωσε στον Γιώργο Σάββενα η εικόνα της ομάδας του στο Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ. 

Ο τεχνικός του Άρη ανησυχούσε έντονα για τον πιθανό σοβαρό επηρεασμό των ποδοσφαιριστών του από το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και στο δίτερμα με τους Αφαντενούς, το οποίο οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 5-1, διαπίστωσε, με εμφανή ανακούφιση, πως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το συγκρότημά του είναι από αξιοπρεπής έως καλή. 

Από χθες, ο Άρης προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries και το δύσκολο παιχνίδι που τον περιμένει στα Μαριτσά με αντίπαλο τον Ηρακλή. 

Στη χθεσινή προπόνηση θα προστεθούν άλλες τρεις, σήμερα, την Πέμπτη και την Παρασκευή, χωρίς να υπολογίζονται οι τραυματίες Δημήτρης Γκίκας, Γιώργος Κοντόγιαννος, Χάρης Κατσούλης, Στέλιος Σακελλάρης και Μιχάλης Βαρέλης. 

Η προσπάθεια να ενισχυθεί το ρόστερ δια της μεταγραφικής οδού, προκειμένου να καλυφθούν οι παραπάνω χρονικά μεγάλες απουσίες, δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής και το πιθανότερο είναι τα κενά να καλυφθούν εκ των έσω. 

Εξάλλου, ο Άρης διαθέτει αρκετούς φερέλπιδες ποδοσφαιριστές και οι νέες συνθήκες του δίνουν την ευκαιρία να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής τους.