Ροδίων Άθλησις: Υπό το βλέμμα νέου προπονητή με Πανερυθραϊκό

Το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών, ξαναρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου του 2019, με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής στον 1ο Υποόμιλο του Α΄ Ομίλου.

Με βάση το πρόγραμμα, το «Ροδίων Αθλησις» θα πάει στην Αθήνα να αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό, τον οποίο στον α΄ γύρο στις εγκαταστάσεις του, είχε κερδίσει με 3-0 σετ. Αυτό όμως είναι ένα άλλο παιχνίδι. Ο αγώνας αυτός θα γίνει Σάββατο, απογευματινή ώρα (πιθανότατα στις 16.00). 

Οι παίκτες της Ροδίτικης ομάδας έπιασαν δουλειά από την Παρασκευή, με εντατικές προπονήσεις. Αυτές τις επιμελούνται ο Νίκος Μακρής και ο βοηθός του απελθόντος Σπύρου Γκολίτση, ο Γιώργος Γκιζέττης.

Ωστόσο εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο τους ιθύνοντες της ομάδας, είναι η εξεύρεση του κατάλληλου τεχνικού, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σπύρο Γκολίτση. 

Είναι μια περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη αυτή την εποχή, καθώς αφ ενός μεν είναι δύσκολη η μετακίνηση  τώρα στη Ρόδο από εκεί που βρίσκονται άλλων προπονητών και αφ ετέρου γιατί οι προπονητές με επίπεδο που αναζητά το «Ροδίων Αθλησις», έχουν ομάδες και το σκέφτονται αρκετά να έρθουν στα μέσα αγωνιστικής περιόδου στο νησί. 

Ωστόσο εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς η Διοίκηση Νικολιδάκη έχει λύσεις, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα σε νέο πρόσωπο, γνώστη της κατηγορίας και με αρκετές φιλοδοξίες, όπως ήταν ο Σπύρος Γκολίτσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η Διοίκηση της ομάδας έχει σαν φαβορί τον ένα από τους τεχνικούς που συζήτησε, ο οποίος είναι πολύ  πιθανόν να κλείσει μέσα στο επόμενο σαρανταοκτάωρο, να δει τον αγώνα του «Ροδίων» με τον Πανερυθραϊκό και να επιστρέψει με την αποστολή στο νησί μας.  

Η  εβδομάδα που διανύουμε  θα κρίνει αν τελικά στο ματς με τον Πανερυθραϊκό, το «Ροδίων» θα έχει κόουτς που θα ηγηθεί τις περαιτέρω προσπάθειας στον τεχνικό τομέα.