Κολοσσός: Για την επιβίωση απέναντι στον πρώην

ΑΕΚ και Προμηθέας είναι οι επόμενοι αντίπαλοι του Κολοσσού H Hotels και μάλιστα εκτός έδρας, με τις πιθανότητες νίκης να φαντάζουν περιορισμένες και το αρνητικό σερί να μεγαλώνει δυσοίωνα.

Η μοίρα, λοιπόν, τα φέρνει έτσι ώστε η ομάδα της Ρόδου να παίζει τη ζωή της στο ντέρμπι επιβίωσης με το Χολαργό στις 26 Ιανουαρίου, έχοντας στον απέναντι πάγκο τον Άρη Λυκογιάννη. 

Η ΑΕΚ ταπεινώθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και αναμένεται γερό ξέσπασμα στο ΟΑΚΑ με φιλοξενούμενο τον Κολοσσό ενώ ο εντυπωσιακός Προμηθέας, αφού την έπαθε πέρυσι μία φορά από τους «θαλασσί», θα είναι δύο φορές πιο προσεκτικός φέτος για να μην ξαναπέσει θύμα έκπληξης στο «Τόφαλος». 

Βέβαια, ανάμεσα στα δύο αυτά παιχνίδια αλλάζει και ο γύρος του πρωταθλήματος που σημαίνει ότι οι ομάδες αποκτούν νέες ευκαιρίες για αλλαγή στους ξένους και παρότι ο Κώστας Φλεβαράκης έλεγε το περασμένο Σάββατο ότι ο Κολοσσός πρέπει να μείνει ενωμένος και πως όλοι μαζί πρέπει να κοιτάξουν τη συνέχεια, το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει περαιτέρω προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. 

Από κει και πέρα, το ΑΣΕΑΔ αναμένεται να συνεδριάσει στα τέλη Φεβρουαρίου για την τύχη του αγώνα με το Λαύριο και τα τελευταία 31’’ τα οποία πρωτόδικα αποφασίστηκε να επαναληφθούν.