«Πάγωσαν» στον Φοίβο με το ιατρικό δελτίο

Κι ενώ όλα έβαιναν καλώς στο «στρατόπεδο» του Φοίβου κι ο Σάββας Ορφανίδης είχε όλους του ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ξαφνικά προέκυψαν προβλήματα με το κρύο των τελευταίων ημερών να παίζει σημαντκό ρόλο στην εξέλιξη αυτή.

Συγκεκριμένα κλινήρης είναι στο σπίτι του ο Τόλης Παϊζάνος που δεν θα μπει σήμερα στις 5 μ.μ. στο Blue Star Ferries, όπως επίσης και ο Νίκος Ορφανίδης, που στην προχθεσινή προπόνηση ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα. Στο νησί θα παραμείνει κι ο Φανούρης Γκινής, καθώς το Σάββατο παντρεύεται, ενώ ο Σταμάτης Χατζησάββας παρά το ότι έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και θα αποφασισθεί λίγο πριν τον αυριανό αγώνα αν θα αγωνισθεί από την αρχή ή θα καθίσει στον πάγκο. 

Επίσης αμφίβολος είναι και ο Πατσίλης που πριν μερικές ημέρες έκανε επέμβαση στο διάφραγμά του. Έχει παραγγελθεί ειδική μάσκα για να τη φορέσει στη διάρκεια του αγώνα κι αν έχει έρθει μέχρι σήμερα, τότε θα μπει στο πλοίο, ειδάλλως θα μείνει κι αυτός στη Ρόδο.

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» θα έχει στις διάθεσή του, 14 υγιείς παίκτες συν τον Χατζησάββα και ίσως τον Πατσίλη, συνολικά 16 στην καλύτερη. Η αποστολή θα αποτελείται δηλαδή από τους εξής:
Μιχαλάκης, Γιαννούλης, Στελλάς, Κουδούνης, Ταφάνι, Νικήτας, Παπασταμάτης, Τερζίου, Λαός, Καραγεωργίου, Τζελάι, Γαργάλης, Χατζησάββας, Μπανουσάι, Αρφαράς, Πατσίλης.

Χθες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση και σήμερα στις 5 μ.μ. η ομάδα της Κρεμαστής θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για Πειραιά, όπου θα φτάσει άυριο στις 8 το πρωί περίπου και αμέσως θα επιβιβασθεί σε πούλμαν και οδικώς θα κατευθυνθεί για Αχαΐα και πιο συγκεκριμένα για Βραχνέικα.

Ο αγώνας με τον τοπικό Διαγόρα είναι προγραμματισμένος για τις 14.30 και μετά το τέλος του,  η αποστολή θα μεταβεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το βράδυ θα επιστρέψει αεροπορικώς στο νησί μας.