Υγρός Στίβος Ρόδου: Βράβευσε τους καλύτερους  κι έκοψε την πίτα του

Το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης, 2 Ιανουαρίου, σε μια σεμνή τελετή, ο ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΡΟΔΟΥ έκοψε την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους καλύτερους-ρες αθλητές-τριές του για το 2018.

Μετά από μια κολυμβητική επίδειξη όπου η Αγωνιστική Ομάδα, στην Πρώτη Ημερίδα  που διεξάγεται στο Παλατάκι του ΑPOLLO BEACH  που για άλλη μια φορά έλαμψε, έθελξε με τον παλμό και τις επιδόσεις της.
Αφού έγινε σύντομη αναδρομή των πεπραγμένων  του προηγούμενου έτους, όπου ο ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΡΟΔΟΥ είχε και πάλι πολλές εσωτερικές αλλά και διεθνείς διακρίσεις, η «οικογενειακή» εκδήλωση συνεχίστηκε με τοποθετήσεις σχετικά με  το πρόγραμμα  βελτίωσης των προγραμμάτων των αθλητών και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε  όλους για τις προσπάθειες και τη στήριξή τους και έθεσε τους στόχους για το 2019.

Στη συνέχεια  έγιναν οι βραβεύσεις των παιδιών που ξεπέρασαν το αναμενόμενο  στην αγωνιστική  χρονιά που μόλις έκλεισε ημερολογιακά και ήταν πολλοί αυτοί, με τα κορυφαία βραβεία να καταλήγουν στη Νικολέττα Παρδάλη  (ταλέντο 2018), Αναστασία Περγαντή, Ροδούλα Καραβόλια, Νικόλα Περγαντή, Γιώργο Παρασκευά  και Κατερίνα Σαρή  (προοδευμένους Κολυμβητές 2018), Στέλιο Βεϊσάκη και Σιμέλα Κακούλη (τριαθλητές του 2018, καθώς και καλύτερους Κολυμβητές του 2018), τη Σιμέλα Κακούλη, τον Κυριάκο Μαυράκη και τον Στέλιο Βεϊσάκη (πολίστες του 2018), τον Κυριάκο Μαυράκη ως κολυμβητή OPEN WATER του 2018  και ως αθλητή 2018 που πήρε από τα χέρια της νεοεκλεγείσας Γενικής Γραμματέας του Συλλόγου, κ. Σείλας Μαρκιού  το βαρύτιμο έπαθλο. Στη συνέχεια έγινε η πατροπαράδοτη κοπή της πίτας με τους τυχερούς των φλουριών να κερδίζουν πλούσια δώρα και τις ευχές όλων για μια γεμάτη επιτυχίες και Υγεία Χρονιά να γεμίζουν θετική ενέργεια όλους τους παρευρισκομένους.