Την Παρασκευή θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι που θα στηρίξει το ΚΚΕ

Την Παρασκευή θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι που θα στηρίξει το ΚΚΕ

Την Παρασκευή θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι που θα στηρίξει το ΚΚΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 171 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στις 12.30 μ.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου θα γίνει η παρουσίαση των επικεφαλής των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ σε Περιφέρεια και Δήμο.

Συγκεκριμένα η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ θα παρουσιάσει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Ντουνιαδάκη και τον υποψηφίο Δημάρχο Ρόδου, Τάκη Πότσο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Είναι φανερό ότι εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Έχει ανάψει ο γνωστός πιακαυγάς που στήνεται γύρω από επιμέρους ζητήματα, η σκανδαλολογία και οι κάλπικες αντιπαραθέσειςώστε να μπορέσει να κρυφτεί ότι στην πραγματικότητα, οι δυνάμεις που ασπάζονται και προωθούν αυτό το δρόμο ανάπτυξης, στα βασικά, στα ουσιαστικά, συμφωνούν!

Συμφωνούν στη συνέχιση αυτής της πολιτικής που θωρακίζει και προωθεί τα συμφέροντα και τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Γι’ αυτό άλλωστε πάντα συνεχίζουν οι επόμενοι από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενοι. Πλασάρουν η καθεμιά από αυτές τις πολιτικές δυνάμεις τον εαυτό της ως τον ικανότερο «διαχειριστή».


Όχι μόνο δε διστάζουν αλλά υποστηρίζουν με σθένος τη βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας και ιδιαίτερα της περιοχής μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, τη μετατροπή του Αιγαίου και των νησιών σε ορμητήρια των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι βρίσκονται «με την πλάτη στον τοίχο», εγκλωβισμένοι από τα αδιέξοδακαι το βουνό των προβλημάτων που δημιουργεί αυτή η πολιτική είτε σε κεντρικό, είτε σε περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο. Άλλωστε με τις σαρωτικές αλλαγές των τελευταίων χρόνων οι Περιφέρειες και οι Δήμοι είναι στην ουσία το μακρύ χέρι της κεντρικής κυβέρνησης, είναι τα όργανα που εξειδικεύουν την εφαρμογή της.

Οι εκλεγμένοι με τη στήριξη του ΚΚΕ στα όργανα της Τοπικής Διοίκησης, αξιοποιούν για να αναδεικνύουν προβλήματα, να διεκδικεί και να επιβάλλει με την πίεση και τους αγώνες του ο λαός την ανακούφισή τους να ξεσκεπάζει αυτό το σύστημα και όσους το υπηρετούν.


Από αυτή την άποψη, θεωρούμε ότι όλες οι εκλογικές μάχες, στο Δήμο, στην Περιφέρεια, οι Ευρωεκλογές και οι βουλευτικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν, έχουν ενιαίο χαρακτήρα και είναι ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ παντού!

Οι υποψήφιοι που προτείνει το ΚΚΕ είτε στα όργανα της Τοπικής Διοίκησης είναι δοκιμασμένοιστους αγώνες του λαϊκού κινήματος.Τέτοιες είναι οι περιπτώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Ντουνιαδάκη και του υποψήφιου Δημάρχου Ρόδου, Τάκη Πότσου, αλλά και των δεκάδων άλλων αγωνιστών της περιοχής που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης».

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»