Ενίσχυσης συνέχεια για τον Διγενή

Τους πρώτους καρπούς της προσπάθειας που καταβάλλει το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να ενισχύσει το «οπλοστάσιο» του Σάσα Γιόνοβιτς, έδρεψε η διοίκηση του Διγενή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τη φανέλα των Κοσκινιατών θα φορέσει ο 31χρονος μεσοεπιθετικός Παντελής Ζωάννου, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Κατταβιάς και έχει συμφωνήσει να αποδεσμευτεί, ενώ από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί επισήμως και η απόκτηση του Χρήστου Βιλλανούτσι.

Ο 20χρονος ακραίος χαφ έπαιζε πέρσι για λογαριασμό του Ποσειδώνα Καρπάθου, το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στη Ρόδο για να σπουδάσει και θα εντασσόταν από τότε στον Διγενή, με τον οποίο προπονείται, αν δεν αντιμετώπιζε γραφειοκρατικής φύσεως πρόβλημα με τα χαρτιά του.

Χάρη και στις ενέργειες της διοίκησης του σωματείου το ζήτημα διευθετήθηκε, ο Βιλλανούτσι έχει πλέον το δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες διοργανώσεις και τίθεται στη διάθεση του Σάσα Γιόνοβιτς.

Υπενθυμίζεται, πως τον χειμερινό μεταγραφικό «χορό» των Κοσκινιατών άνοιξε προ ημερών ο 18χρονος Παντελής Κατσαμάκης, με τους ανθρώπους του συλλόγου να μην αποκλείουν την πραγματοποίηση μιας δύο ακόμα προσθηκών.

Οι ποδοσφαιριστές του Διγενή προετοιμάζονται από την περασμένη Δευτέρα για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.

Ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται είναι ο Νικήτας Σκούμπρος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για καιρό από βαριάς μορφής θλάση και δεν έχει συνέλθει ακόμη εκατό τοις εκατό.