Έγιναν παράδειγμα, έμαθαν από τον Αντώνη Νικοπολίδη

Αίσθηση πανελλαδικά προκάλεσε το fair play της μικτής ομάδας Κ 16 της ΕΠΣΔ στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Σάμο.

Η κίνηση του Γιώργου Τριχιά να αποσύρει ποδοσφαιριστή και να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο εικοσάλεπτο, σε ένδειξη σεβασμού προς έναν αδύναμο αντίπαλο, δεν πέρασε απαρατήρητη από αθηναϊκά ΜΜΕ, τα οποία την υποδέχθηκαν με κολακευτικά σχόλια. 

Εν τω μεταξύ, στο ξενοδοχείο τους στη Σύρο πέρασαν τη χθεσινή μέρα οι ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων της Δωδεκανήσου, οι προπονητές και οι συνοδοί τους. 

Αγώνες δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα και τα μέλη της αποστολής ούτε που τόλμησαν να ξεμυτίσουν, καθώς στο νησί επικρατούσε δριμύ ψύχος, το οποίο ευτυχώς, για τα παιδιά των μικτών μας δεν είχε επιπτώσεις. Σε όλες τις υπόλοιπες αποστολές οι κρεβατωμένοι είναι αρκετοί. 
                                         
Παρέα με  τον Αντώνη Νικοπολίδη!  
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά των μικτών ομάδων των ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Σάμου, Χίου, Λέσβου και Κυκλάδων, καθώς χθες το βράδυ τα είπαν, στο ξενοδοχείο που διαμένουν, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Κ 21 , Αντώνη Νικοπολίδη! 

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική ομάδα συζήτησε με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους ενημέρωσε για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ, τους έδωσε συμβουλές και στο τέλος δέχθηκε από τρεις ερωτήσεις από την κάθε Ένωση, στο πλαίσιο μία ενδιαφέρουσας, διαδραστικής συζήτησης.