Αυθημερόν στην Κάρπαθο ο Ορφέας

Σήμερα στην Κάρπαθο θ’ ανοίξει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, με τον Ποσειδώνα να υποδέχεται στις 13.30 τον Ορφέα.

Η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή θα αναχωρήσει εκτός απροόπτου με 14 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και δύο πολύ νεαροί. Η αποστολή θα επιβιβασθεί σήμερα το πρωί στις 09.00 στο πλοίο της γραμμής και στη συνέχεια με το που φτάσει Κάρπαθο θα μεταβεί στο γήπεδο για να δώσει το παιχνίδι της κι αμέσως μετά το τέλος του, θα «τρέξει» και πάλι στο λιμάνι, ώστε να προλάβει να μπει στο πλοίο που αναχωρεί στις 4μ.μ.

Σίγουρα θα είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία για όλη την ομάδα, σε συνδυασμό και με τον όχι και τόσο καλό καιρό. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν έστω και με τα προβλήματά τους να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να ενισχύσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός του Ορφέα δε θα έχει στη διάθεσή του τους Σβέρκο, Καπέσιο και Τσικούρη (κόκκινη), ενώ ο Στέλιος Δαφερέρας, έρχεται σήμερα  ακτοπλοϊκώς από Πειραιά, όπου έλειπε για τις ημέρες των εορτών, και δε θα βγει από το πλοίο, καθώς θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του για Κάρπαθο.

Το σημερινό παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Σάββας Τσοπανάκης που θα έχει βοηθούς τους Πλάτση, Λυριστή.