Δύο εκτός κι ένας αμφίβολος για τον Κλεόβουλο

Με την αυριανή, τρίτη και τελευταία της εβδομάδας, προπόνηση θα ολοκληρώσει ο Κλεόβουλος την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ρόδο.  

Το μεγάλο ερωτηματικό που συνοδεύει τους Λίνδιους στην πορεία τους προς το ραντεβού του Δημοτικού Σταδίου αφορά στον Νίκο Κολιοκώστα, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από γαστρεντερίτιδα και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να ανακτήσει τις δυνάμεις του στο βαθμό που θα του επιτρέψει να βοηθήσει την ομάδα του. 
 Στην παρούσα φάση, οι σίγουρες απουσίες είναι δύο.

Ο Μιχάλης Τσελεπίδης συνεχίζει να αναρρώνει μετά την επέμβαση που έκανε στο διάφραγμα και θα μπει σε ατομικό πρόγραμμα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ ο Σίμος Γιατσιάτσος βρίσκεται, για προσωπικούς λόγους, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, από την οποία αναμένεται να επιστρέψει, τον Φεβρουάριο. 

Όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά και «ετοιμοπόλεμοι», ακόμα και ο τερματοφύλακας Γιώργος Μήλιος, ο οποίος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι.