Γενικώς …πάει να τα μπερδέψει τα πράγματα στις δημοτικές εκλογές ο Δ. Γάκης!

• Έχουμε την εντύπωση ότι γενικώς …πάει να τα μπερδέψει τα πράγματα στις δημοτικές εκλογές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης, λες και δεν ήταν μπερδεμένα ήδη! Από τη μια οι έξι υποψήφιοι δήμαρχοι Ρόδου, από την άλλη οι αυτόνομοι συνδυασμοί στα τοπικά συμβούλια, στο τέλος δεν θα ξέρουμε ποιοι είναι με ποιους!

• Ξέρουμε ήδη υποψήφιους σε τοπικά συμβούλια χωριών οι οποίοι έχουν διαβεβαιώσει τρεις και τέσσερεις υποψήφιους δημάρχους …ότι θα τους υποστηρίξουν με κάθε τρόπο προσδοκώντας ανάλογη στήριξη! Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό …δεν το ξέρουμε! (φανταζόμαστε ούτε κι αυτοί!)

• Πρόκειται για υποσχέσεις που γράφονται στο …χιόνι, όπως αναφέρει συμπολίτης μας που έχει πείρα αρκετών χρόνων από εκλογές στην αυτοδιοίκηση! Πάντα έτσι ήταν αλλά κάθε φορά τα πράγματα γίνονται χειρότερα!

• Κάποιοι πάντως που γενικώς αρέσκονται σε  καταστάσεις χαβαλέ, εύχονται να γίνουν τον Μάιο και οι βουλευτικές εκλογές διότι τότε είναι που θα δημιουργηθούν καταστάσεις απείρου κάλλους! Μεταξύ μας τώρα που το καλοσκεφτόμαστε …μας αρέσει η ιδέα!

Ο κακός