Προβολή στα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤΕΝΝΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε τη συνεργασία της με την εταιρεία ANTENNA PACIFIC BROADCASTS LIMITED, για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

Η εν λόγω διαφημιστική προβολή συνολικού προϋπολογισμού 20.000 ευρώ, θα λάβει χώρα στα δορυφορικά κανάλια ANTENNA SATELLITE (ΗΠΑ / ΚΑΝΑΔΑΣ),  ANTENNA PACIFIC (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) και ANTENNA EUROPE (ΕΥΡΩΠΗ πλην Κύπρου).

Για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί ένα διαφημιστικό σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το οποίο θα μεταδοθεί συνολικά 1.200 φορές από τα 3 δορυφορικά κανάλια, δηλαδή 4 φορές την ημέρα σε κάθε κανάλι, για διάρκεια 100 ημερών.

Παράλληλα, θα παραχθεί ένα διαφημιστικό τηλεοπτικό εκπομπίδιο διάρκειας 90 δευτερολέπτων, το οποίο θα μεταδοθεί 100 φορές σε κάθε δορυφορικό κανάλι.

Επιπροσθέτως, το βραδινό δελτίο ειδήσεων των δορυφορικών καναλιών, υψηλής καθημερινής τηλεθέασης στο κοινό της Ελληνικής Ομογένειας, θα φιλοξενήσει 3λεπτο θέμα με δηλώσεις εκπροσώπου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και θεματολογία που θα επιλεχθεί μετά από συνεννόηση.

Τέλος, το σποτ θα προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και των τριών δορυφορικών καναλιών.

(Πηγή: Tornosnews.gr)