Κολοσσός: Ξεκάθαρες επιλογές στην επίθεση, συγκέντρωση στην άμυνα

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχθηκε σε δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels, Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος επί της ουσίας ποντάρει ως μοναδικό όφελος της ομάδας του από το ματς αυτό τη βελτιωμένη εικόνα. 

Πρόσθεσε, επιπλέον, ότι περιμένει καλύτερο “διάβασμα” του παιχνιδιού του αντιπάλου ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχε πει ξεκάθαρα πως οι «θαλασσί» από την αρχή της σεζόν αντιμετωπίζουν «τεράστιο πρόβλημα στο διάβασμα του παιχνιδιού κι αυτό γίνεται εμφανές κόντρα σε ομάδες τέτοιου επιπέδου». 

Πιο αναλυτικά, ο 49χρονος προπονητής υπογράμμισε πως «η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που από την αρχή της σεζόν χτίστηκε, έχοντας θέσει υψηλούς στόχους.

Αναμφισβήτητα, έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας και ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι εκτός έδρας. Εμείς, όμως, θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιάζουμε βελτίωση, σε κάθε μας παιχνίδι. 

Πρόκειται για έναν αντίπαλο που έχει πλήρες ρόστερ με καλούς ψηλούς και φόργουορντ, ενώ διαθέτει και αρκετούς παίκτες που έχουν εμπειρία και ταλέντο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. 

Από την άλλη, στην επίθεση θα πρέπει να έχουμε πιο ξεκάθαρες επιλογές, κάνοντας καλύτερο “διάβασμα” του αντιπάλου».