ΑΟ Κολοσσός: Αντίστροφη μέτρηση για τη φάση της υλοποίησης

Ένα όνειρο ετών, για το οποίο έχει γίνει πολύς λόγος κατά καιρούς και με αρκετά εμπόδια να προκύπτουν από διάφορες πλευρές, φαίνεται πως πλέον έχει οριστικά δρομολογηθεί και στο άμεσο μέλλον θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υλοποίησής του. 

Το κλείσιμο με στέγαστρο των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου «Διαγόρας», στα οποία αθλούνται εκατοντάδες παιδιών του ΑΟ Κολοσσός, θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με ποσό που θα ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο ευρώ και θα περιλαμβάνει ακόμη νέο εξοπλισμό (μπασκέτες, ηλεκτρονικούς πίνακες κλπ.) καθώς και αναβάθμιση αγωνιστικού χώρου. 

Η πρόσφατη συνάντηση μελών του ΔΣ του συλλόγου με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και αρμόδιους φορείς έδρεψε καρπούς και πλέον απομένει να δούμε την έναρξη των εργασιών. 

Εύλογα, μία τέτοια εξέλιξη προήλθε από συνδυασμό ενεργειών και «σύμπραξη δυνάμεων», με τον ΑΟ Κολοσσό να ευχαριστεί θερμώς και δημοσίως:

• τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο, για την καθοριστική συμβολή του στην έγκριση χρηματοδότησης του έργου
• την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΕ Δωδεκανήσου
• το Δήμο Ρόδου, τη Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης και τον κ. Μάγο Κυριάκο
• την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων και τον κ. Καρυδάκη Γεώργιο
• το μελετητικό γραφείο Μασαούτη – Χατζημιχαήλ & ΣΙΑ Ο.Ε. για την αμέριστη συμπαράσταση και προσφορά τους στην εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών