Άσσο από το μανίκι έβγαλαν στο Βάτι

Το έψαξε από εδώ, το έψαξε από εκεί ο Γιάννης Καμπούρης, για να κρίνει τελικά πως είναι πιο φρόνιμο να μην περιμένει την έκβαση του αυριανού ντέρμπι επιβίωσης με τον Διγενή προκειμένου να αποφασίσει για την πραγματοποίηση μεταγραφών, αλλά να κάνει μία πρώτη και σημαντική πριν από τη διεξαγωγή του, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες της ομάδας του να φτάσει στο ζωτικής σημασίας «τρίποντο».

Οι Βατενοί ήρθαν σε συμφωνία με τον πολύπειρο μέσο Κώστα Καλημέρη, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πριν από λίγο καιρό από την Κατταβιά, σήμερα θα καταθέσουν το δελτίο του και θα τον έχουν διαθέσιμο στο ματς με τους Κοσκινιάτες.

Στον αντίποδα, μετά τον Εξουζίδη, παρελθόν από τους «κυανέρυθρους» αποτελεί και ο Στέλιος Ποζατζίδης. Σύλλογος και ποδοσφαιριστής έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει, μία συνεργασία η οποία δεν απέδωσε στον βαθμό που περίμεναν το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι του Διαγόρα.   

Οι «κυανέρυθροι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και στην αυριανή μάχη με τον Διγενή θα παραταχθούν πλήρεις, καθώς θα τους ενισχύσει ξανά και ο αμυντικός Γιάννης Έλληνας.