Μένουν τα τυπικά για Πινιώτη στον Ιάλυσο

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή-τον τέταρτο γι’ αυτή την περίοδο- είναι έτοιμος να εντάξει στο ρόστερ του μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» έβαλαν στη δύναμή τους (απομένουν μόνο τα διαδικαστικά), τον 22χρονο μέσο Άγγελο Πινιώτη, ο οποίος προέρχεται από τη Λαμία.

Ο Πινιώτης έχει νωπές παραστάσεις από την Super League  αλλά και την Football League, στις οποίες έχει αγωνισθεί. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν στον Πανιώνιο στο ξεκίνημά του. Ακολούθησε η παρουσία του στην ομάδα της Καλλιθέας και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Λαμία.

Εκεί οι ανάγκες της Κατηγορίας, αλλά και οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, δεν επέτρεψαν στον νεαρό ποδοσφαιριστή να πάρει χρόνο συμμετοχής.

ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Ο ΜΙΣΕΛ
Στο μεταξύ μπορεί ο Μισέλ να εξέτισε την ποινή του και να μπορούσε να αγωνιστεί στο ματς με τον Παλληνιακό αύριο εκτός έδρας, κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής επρόκειτο να επιστρέψει το Σάββατο στην Ελλάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρότατο οικογενειακό πρόβλημα, οπότε ζήτησε την άδεια της Διοίκησης να παραμείνει εκεί για λίγες μέρες ακόμα.