Απολογήθηκε στην ολομέλεια ο Αρχάγγελος

Στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής βρέθηκαν χθες το μεσημέρι μέλη της διοίκησης του ΑΣΚ Αρχάγγελος, με αφορμή την κλήση σε απολογία από τη διοργανώτρια για δηλώσεις τους που αφορούσαν στη μη μετακίνηση της ομάδας παμπαίδων στη Σύμη, εξαιτίας άρνησης των γονέων να ρισκάρουν αποκλεισμό των παιδιών τους στο νησί, δεδομένων των δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

Ο Αρχάγγελος δεν μετέβη στη Σύμη την περασμένη Παρασκευή, με αποτέλεσμα να μηδενιστεί και να πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 150 ευρώ πριν το επόμενο παιχνίδι του, δηλαδή αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το σωματείο θεώρησε άδικη τη στάση της διοργανώτριας να μη δεχθεί τον ορισμό του αγώνα σε άλλη ημερομηνία ενώ εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους της μη μετάβασης στη Σύμη καθώς και τις επαφές με τους ανθρώπους της Τοπικής Επιτροπής που οδήγησαν στο μηδενισμό.

 Επίσης, έγιναν και σχόλια, αρνητικά όπως ισχυρίστηκε η διοργανώτρια, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η λέξη «ανυπαρξία» ενόχλησε τα μέλη της και ζήτησε εξηγήσεις. Πάνω από μία ώρα κράτησε η απολογία του ΑΣΚ Αρχάγγελος και μάλιστα παρουσία της (σχεδόν) ολομέλειας της Τοπικής, καθώς δεν ήταν παρούσα μόνο η Πειθαρχική Επιτροπή, όπως συνηθίζεται, αλλά και μέλη της Τ.Ε. που έχουν πολύ καιρό να εμφανιστούν στα γραφεία της. Μετά τον σε αρκετά σημεία έντονο διάλογο, αποφασίστηκε να βγει ανακοίνωση που αναφέρει την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ διοργανώτριας και σωματείου.