Για Παλάζη «ψήνεται» ο Ορφέας

Τα «ρέστα» τους προκειμένου να κρατήσουν την ομάδα στην Α’ κατηγορία δείχνουν αποφασισμένοι να παίξουν οι άνθρωποι του Ορφέα.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης ψάχνουν την περίπτωση που πολύπειρου μεσοεπιθετικού Τάσου Παλάζη, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν ως ποδοσφαιριστής του Δαμάγητου, ωστόσο εδώ και καιρό δεν συμμετέχει στις εκδηλώσεις του και λογικά, μέσα στον Ιανουάριο θα αποδεσμευτεί.

 Ιπποτική χειρονομία

Παρά την ήττα στο προχθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος,  η διοίκηση του Ορφέα έσπευσε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Ποσειδώνα Καρπάθου για τη φιλοξενία και να αναγνωρίσει την καλή παρουσία του διαιτητή και των βοηθών του. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 «Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ορφέας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την ομάδα του Ποσειδώνα Καρπάθου για την άψογη φιλοξενία της στο παιχνίδι της Τετάρτης για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας. Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας επιφυλάσσεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία στην ομάδα του Ποσειδώνα Καρπάθου στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Ταυτόχρονα, ο σύλλογός μας συγχαίρει τους κ. κ. Τσοπανάκη, Πλάτση και Λυριστή για την άψογη διαιτησία τους».