Με τους νέους του παρόντες ο Διγενής

Με τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές παρόντες στην αποστολή θα εμφανιστεί αύριο ο Διγενής στο Βάτι, όπου θα αναζητήσει, κόντρα στον τοπικό Διαγόρα, μία βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Από χθες, τα δελτία των Παντελή Κατσαμάκη, Μάριου Βιλλανούτσι και Παντελή Ζωάννου βρίσκονται στη διάθεση των Κοσκινιατών, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφική κίνηση.

 Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Σάσα Γιόνοβιτς ολοκληρώθηκε χθες και ο μόνος που θα χάσει το αυριανό ραντεβού με τους Βατενούς είναι ο τραυματίας Νικήτας Σκούμπρος.

Το «ευχαριστώ» του Ζωάννου 

Τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, καθώς και τους πρώην συμπαίκτες του στην Κατταβιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια ο Παντελής Ζωάννου, για την άριστη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της κοινής διαδρομής τους.

Ο 31χρονος επιθετικός αποδεσμεύτηκε χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και εύχεται σε όλους τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του καλή συνέχεια. 

 Την Κυριακή η πίτα του Διγενή

Στο ξενοδοχείο Romanza Mare στα Κοσκινού θα πραγματοποιηθεί, στις 6:30 απόγευμα της Κυριακής, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Διγενή. Εξυπακούεται πως καλεσμένα είναι όχι μόνο όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του συλλόγου, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι.