Ορκωμοσία νέων δικηγόρων στη Ρόδο

Μία από τις πιο …ευχάριστες συνεδριάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της οποίας ορκίστηκαν έξι νέοι δικηγόροι της περιοχής μας.

Τα νέα παιδιά που ανήκουν από χθες  στο Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου και ξεκινούν την καριέρα τους είναι ο Δημήτρης – Αλέξης Δημητριάδης του Ευθυμίου, η Πολυξένη Χατζηγιάννη του Ευαγγέλου, ο Εμμανουήλ Ζεζιος του Αγγέλου, η Καλλιόπη Αναστασιάδη του Ιωάννη, η Αικατερίνη – Γεωργία Λαουδίκου του Μιχαήλ και η Παγώνα Αργυρού του Μιχαήλ.

Οι νέοι δικηγόροι  «πέρασαν» και μάλιστα με πολύ καλή βαθμολογία στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για την απόκτηση και επισήμως της άδειας άσκησης επαγγέλματός τους,  ακολούθησε η δημοσίευση του ονόματός τους μαζί με άλλους συναδέλφους τους στο ΦΕΚ, και χθες έγινε η ορκωμοσία  τους, σε μία πανηγυρική συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Ανάμικτα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης κυριάρχησαν κατά αλλά και μετά την τελετή, με αρκετούς πλέον συναδέλφους δικηγόρους  αλλά και φίλους να εύχονται καλή σταδιοδρομία στους …..νεοφώτιστους! Εμείς τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και να καταφέρουν ό,τι ονειρεύονται!

Ελ. Π.