Έτοιμος για καλό… ποδαρικό ο Απόλλων Καλυθιών

Μπορεί να μεσολάβησαν τρεις εβδομάδες διακοπής για τις ημέρες των εορτών, όμως στην ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών δεν ήταν πολλές οι κενές μέρες δίχως δραστηριότητα.

Ο Κώστας Καμπούρης δεν άφησε τους παίκτες του σε αδράνεια, καθώς είτε με προπονήσεις είτε με φιλικά παιχνίδια τους κρατούσε σε εγρήγορση.

Πλέον το πρωτάθλημα ξαναρχίζει και οι «κυανοκίτρινοι» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής θα υποδεχθούν αύριο στις 2μ.μ. την Α.Ε. Κω, στο ματς με το οποίο ολοκληρώνται το πρόγραμμα.

Σίγουρα η νίκη είναι ο στόχος των Καλυθενών που θέλουν να ξεκινήσουν θετικά τη νέα χρονιά. Ο τεχικός του Απόλλωνα δεν θα έχει στη διάθεσή του αύριο τους τραυματίες Φωτεινή (γόνατο) και Γιορδαμνή (τράβηγμα), αλλά θα έχει όλους τους υπόλοιπους μεταξύ αυτών και αρκετούς νεαρούς.

Το τελευταίο διάστημα ανέβηκαν από την εφηβική ομάδα στην ανδρική, εφτά ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της ομάδας για την προώθηση και ανάδειξη δικών της παιδιών. Όλο το διάστημα της διακοπής έκαναν κανονικά προπονήσεις και το ίδιο θα συνεχιστεί και μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα προωθήθηκαν οι Περιστερόπουλος Ορφέας και Αλκίνοος (δίδυμοι του 2004), ο Σάββας Καμπούρης (2003), ο Νίκος Καβουσανάκης (2004), ο Γιάννης Νερατζάκης (2004), ο Νίκος Γρηγορίου (2002) και ο Γιώργος Ορφανός (2002).  Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ πιστεύει στο ταλέντο τους και εύχονται θα επιβεβαιωθούν.