Μόνη έννοια η νίκη για τον Διαγόρα

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η σημερινή αγωνιστική για τον Διαγόρα. Ανοίγει η αυλαία της 14ης με τον «γηραιό» της πόλης μας να αντιμετωπίσει στις 13.30 στο Αίγιο τον Παναιγιάλειο, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει το κυνήγι της πρώτης θέσης.

Η αποστολή του «γηραιού» βρίσκεται από χθες στο Αίγιο με όλα τα «όπλα» μαζί του. Ο κόουτς της ομάδας έχει στην αποστολή δεκαεννέα ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και οι τρεις νεοαποκτηθέντες, Γεωργίου, Μεντί και Ψωμαράς, ενώ σε αυτήν ενσωματώθηκε από χθες και ο Ντουαλά, που επέστρεψε από την πατρίδα του. 

Οι δεκαεννέα συνεπώς παίκτες της αποστολής είναι οι Τσάμης, Ψωμαράς, Προβατίδης, Παγώνης, Γλυνός, Γεωργίου, Μπαξεβάνος, Δήμας, Ζέλεφ, Γιώργου, Χατζησάββας, Μεντί, Μπουρλάκης, Τσαγκάρης, Καρπαθάκης, Κορλός, Κυριαζής, Ντουαλά, Ευαγγελιδάκης.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ο Διαγόρας δεν σταματάει τη μεταγραφική αναζήτηση αυτή την περίοδο. Όπως έγινε γνωστό, κυνηγάει ένα στόπερ  και ίσως έναν τερματοφύλακα ακόμα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις κι εντός του Σαββατοκύριακου.