Πολύστρατος - Ασπίδα Σαλάκου: Ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρήθηκαν

Τα μάτια των λιγοστών θεατών, αλλά και τα δικά τους νεύρα ταλαιπώρησαν χθες ο Πολύστρατος και η Ασπίδα Σαλάκου, που έκλεισαν το μεταξύ τους ραντεβού της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας με το στείρο και άχαρο 0-0.  

Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε για τον Πολύστρατο στο 15’, όταν ο Παπαβασιλείου τσίμπησε την μπάλα προ του Στεργενάκη, για να τη στείλει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια εκτός εστίας.

Η δε Ασπίδα κατέγραψε τη δική της μεγάλη στιγμή στο 90’, σε μία φάση που άφησε πίσω της τα σφοδρά παράπονα των ανθρώπων της. Μετά από σέντρα-σουτ του Κεβάνι από τα δεξιά κι αφού πήρε μία περίεργη τροχιά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Δημητρίου, χωρίς όμως το γκολ να κατακυρωθεί.

Ο βοηθός Ζαρίδας σήκωσε το σημαιάκι, εκτιμώντας πως ο Καϊμαξή που μπήκε στη φάση, ξεκίνησε από θέση οφσάιντ και με την κίνησή του επηρέασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.   Στο 60’ το ματς έγινε ροντέο και το «μάρμαρο» για την παραλίγο γενική σύρραξη πλήρωσαν, με την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα που είδαν, οι Κούτρας και Παπαγεωργίου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν οι φιλοξενούμενοι εξερράγησαν για χτύπημα εκτός φάσης από αντίπαλο (ανέφεραν τον Κατσιμπράκη), το οποίο ο διαιτητής και ο βοηθός Μαυρουδής δεν είδαν. Μετά από δύο τρία λεπτά έντασης, τα πνεύματα ηρέμησαν μεν, αλλά ο εκνευρισμός και στις δύο πλευρές παρέμεινε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δουλγέρης, με βοηθούς τους Μαυρουδή και Ζαρίδα.

Οι συνθέσεις:

Πολύστρατος: Δημητρίου, Κατσιμπράκης, Κωστίδης, Φλάγκος (51’ Γανωτάκης), Κούτρας, Μπάλλα, Κανέλλης (57’ Κυρίτσης), Παπαβασιλείου (64’ Αναστασιάδης), Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής (89’ Κόνιαρης).

Ασπίδα Σαλάκου:  Στεργενάκης, Ζαμαντάκης (27’ λ.τ. Χειμωνέττος), Σπάτα, Συρράκος, Καλογερόπουλος (53΄Καϊμαξή), Κυπραίος, Παπαστεργής, Παπαγεωργίου, Ραφτόπουλος (72’ Κεβάνι), Κυριακάκης, Μάχλης.