Οι Σκανδιναβοί ψηφίζουν για τα Νόμπελ του ελληνικού τουρισμού

Οι Σκανδιναβοί ψηφίζουν για τα Νόμπελ του ελληνικού τουρισμού

Οι Σκανδιναβοί ψηφίζουν για τα Νόμπελ του ελληνικού τουρισμού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 409 ΦΟΡΕΣ

Οι Σκανδιναβοί ψηφίζουν τους καλύτερους προορισμούς στην Ελλάδα και τα καλύτερα ξενοδοχεία στη χώρα μας για τα πρώτα βραβεία για τον ελληνικό τουρισμό στη Σκανδιναβία, GREEK TRAVEL AWARDS, που θα απονεμηθούν στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στη φημισμένη αίθουσα Blue Hall του Δήμου της Στοκχόλμης

Οι υποψηφιότητες περιλαμβάνουν τουριστικούς προορισμούς και ξενοδοχεία από ολόκληρη την Ελλάδα, και ήδη η ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη φανερώνει ότι το σκανδιναβικό κοινό αποτελεί πιστό επισκέπτη της Ελλάδας και επισφραγίζει την αγάπη του για την Ελλάδα. Μέχρι τέλος του έτους ψήφισαν πάνω από 8.000 Σκανδιναβοί, και έως το τέλος της ψηφοφορίας αναμένεται να ξεπεράσουν τους 20.000. Πρώτοι σε ψήφους μέχρι στιγμής έρχονται οι Σουηδοί, δεύτεροι οι Νορβηγοί και τρίτοι οι Δανοί.

Μεγάλος χορηγός, Gold Sponsor, των GREEK TRAVEL AWARDS είναι ο ΕΟΤ, ο οποίος με την σειρά του στηρίζει το έργο για την ανάδειξη της Ελλάδας ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς των Σκανδιναβών – καθώς βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους.

Τα GREEK TRAVEL AWARDS της Σκανδιναβίας θεωρούνται ως Βραβεία «Νόμπελ» του Ελληνικού Τουρισμού και αναμενεται η παρουσία των σημαντικότερων στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας της Σουηδίας και των άλλων σκανδιναβικών χωρών, καθώς και προσωπιοτήτων της Σκανδιναβίας που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την Ελλάδα και θα απονείμουν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις. Σημαντική θα είναι η παρουσία του ΕΟΤ, ως χρυσός χορηγός, και την επόμενη ημέρα στο 2ο Forum Τουρισμού της Σουηδίας που πραγματοποιείται στο World Trade Center με ομιλητές κορυφαίους εκπροσώπους του τουρισμού της Σουηδίας και της Ελλάδας. Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, του ΣΕΤΕ, της FedHATTA, του ΞΕΕ και του ΠΟΞ. Η διοργανώτρια εταιρεία των GREEK TRAVEL AWARDS είναι η North Events.

Διαβάστε ακόμη

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη